Uit eerste hand

Beelden: Gio Latooy verklapt geslacht van baby

gio latooy geslacht kind

Gio Latooy en Lynn Hermanussen krijgen een kind – het is nog steeds schokkend. Ze hebben er weer wat extra views bij door dit nieuws en melken dit gigantisch uit. Toch is Gio niet zo discreet, hij verklapt namelijk per ongeluk het geslacht van het kindje.

Gio Latooy Lynn Hermanussen zwanger

Op 24 juni 2024 maakten Gio Latooy en zijn vriendin Lynn Hermanussen via Instagram bekend dat zij in verwachting zijn van hun eerste kindje. Iedereen was in shock, omdat de twee slechts enkele maanden samen zijn. Vorig jaar rond deze tijd, had Gio nog een relatie met Jade Anna van Vliet. Toen de twee uit elkaar gingen, kwam Lynn al heel erg snel in beeld.

De relatie van Gio en Lynn gaat nog sneller dat de Intercity Direct, dat is wel te stellen. Ze kregen heel snel een relatie, Lynn trok bijna direct in bij Gio, kochten ‘samen’ een nieuwe woning en inmiddels zijn ze in verwachting van hun eerste kindje. Alles voor de views.

Beelden: Gio Latooy verklapt geslacht van baby

Net als elke andere YouTuber die een kind verwacht, melken ook Gio en Lynn de situatie volledig uit. Een grootste aankondiging, vragen waar ze hele video’s aan wijden, elke stap die er genomen wordt, is weer een nieuwe manier om content te creëren die veel views opleveren.

De volgende stap voor Gio en Lynn is het geslacht van het kindje. De aanloop van de bekendmaking zorgt al voor genoeg content, maar Gio lijkt zelf roet in het eten te gooien. In zijn nieuwste vlog, lijkt hij namelijk per ongeluk het geslacht van het kindje bekend te maken. Ze zijn het eindelijk eens over de naam van de baby en Gio lijkt zich dan te verspreken.

Het is vrij normaal voor mensen om in de hij-vorm te praten als ze het geslacht van het kindje nog niet weten, maar meestal praten ze niet in de vrouwelijke vorm. Dit doet Gio echter wel, als hij een gesprek heeft met Lynn over de naam van de baby. Lynn was namelijk bang dat ze de naam van hun kindje niet meer mooi zou vinden, als ze deze heel vaak zou horen. Toch is het juist andersom. “Hoe vaker in hem hoor, hoe leuker ik hem vind”, zegt Lynn over de naam. “Ja, die naam past wel echt goed bij d’r, denk ik”, reageert Gio. Hij praat dus in de vrouwelijke vorm, heel ongebruikelijk, tenzij je natuurlijk weet dat het een meisje gaat worden.

Watch on YouTube

31 reacties

Raven met worst

Een hermafrodiet dus !

Nico trekhaak

Nog steeds geen post over Andre aπus ?

Scooby Doo

Weer aandacht voor dat manipulatieve mannetje Gio. Zum kotzen is Gio.

Kerkuil

Teletubbies was altijd al best wel psychedelisch maar dat Woezel en Pip en de animaties van Paw Patrol is helemaal niet meer te volgen.

Rakker

Andr0l hazes

Patty

Jij wil toch ook graag lekker in je bek gekakt worden door mij?
Nou dan.

Mark Gillis

Help! Ik heb honger ,ik kan iemand aub een z@k friet met mayo ,4 frikandellen en 2 bamischijven bezorgen in het ziekenhuis?
Alvast bedankt !

Seymour Butts

Hun dochter krijgt de naam Marcella , vernoemt naar haar verwekker

Oma Schouten

Wie bint dit daan

Jade Anna van Vliet

Al kwam er een meenatortel uit, boeit me geen fuck.

plofkip

Als dat geen downie wordt dan weet ik het ook niet meer.

Dr Gommie

Gezien het suikergehalte in een kindersurprise hoger ligt dan het iq van beiden bij elkaar opgeteld zal het kindje vast Glynn worden genoemd .

Not Interested

Beelden …

Hahahahahaha

.
Want dat wil iemand zien dat hij dat gast zeggen.
Niet te weinig dit gezanik oeverloos gaat nergens over.
En wie boeit dit nou??

F U All

Hij heeft toch en genetische afwijking?
Enough said.
F u all

Co Stompe

Wat zou er ooit van deze flapdrol terecht zijn gekomen als hij geen computerspelletjes had gespeeld man man man

Jos Brech

Gefeliciteerd Gio! Laat maar weten als je nog een oppas nodig bent

Zoek zoek de Haas

Waar zijn de items over Andre Hazes en Monique?
Had Monique nog iets op Instagram vandaag?
Liefst in bikini en een kamelenteen.

Mo al Khattabi

En het ras? Een caramelkleurig kind denk ik.

Somalische etherpiraat

Kan niet anders dan Moriaantje zijn

Fluim

Kom dan met je copy paste scoop over onze Nationale Held.
Het staat al drie uurtjes op de website van de Talpa Bagger en Dirt Rubriek
André Hazes is bijzonder openhartig over zijn liefdesleven en deelt nu hoe het er in de slaapkamer aan toe gaat. Dit doet de zanger aan de hand van beelden van zijn spelende honden

No Gio

Leeg leeg leven die Gio. Enige wat hij kan is fietsers van hun sokken rijden

Trix

Voorstellen dat Gio en Dennis neef neus aan neus staan en elkaar in de ogen proberen te kijken.

Spekpeter

Knap van haar dat ze überhaupt bij die griezelige sliert kattekots in de buurt durft te komen laat staan ervan zwanger wilde worden …

Fred Royers

Mo, ga weer trainen ff bij mij dan, blijf positief niet zeropositief , daar hebben we hier wel een team met rubber handschoendjes voor in de ring !

Fred Royers

ik wil die baby nooit in mijn gym zien , ook niet als hij het zij volwassen is, alleen de sterksten overleven ush , zij verdienen gewoon te veel geld. veel geld verdienen maakt zwakke broeders , ik heb ghetto mensen nodig

Dennis Beatrix Schouten

Is het verantwoord om kinderen , kinderen te laten maken?

Ketti Kuhhti

Baby wordt Half Mens, Half Hamerhaai.

Floris von der weiers

Laten we hopen op een spraakloze anders past die niet in die stink vlogs van de grinttegel en als die toch praat zal ik met mijn sabreer zwaard wel een deftige sabrage uitvoeren

Don, zonder Ad

Die foto zegt meer dan 1000 woorden. Dat meisje is 100x te knap voor Sjio. Ze doet het alleen voor de gratis levensverzekering.

poep

poep dat riekt naar nikkel

Pinda Fred

dikke zieke broeder ja her Fredo tata , grappig dat ik ook zo heet