Columns

Jan Roos: PowNed is een lachertje, Rutger Castricum een teek

jan roos column

Rutger Castricum is een teek. Zo, dat is ook weer duidelijk. Wat doet een teek? Die zit op je huid en lurkt een bloedvat leeg om zichzelf te voeden. Meer niet. En oh ja, als ie een ziekte met zich meedraagt, ben je goed de sjaak. Castricum is de teek van Weesie (walgelijke man). Hij heeft zich vastgezogen op de voorzitter van PowNed en blijft net zolang hangen totdat zijn zakken genoeg gevuld zijn. Hij is dan ook zijn meester trouw totdat moment, aangezien hij zelf niet tot nauwelijks in staat is om zelf iets te bereiken.

Jan Roos: PowNed is een lachertje, Rutger Castricum een teek

Dat zie je al aan zijn aanwezigheid bij talkshows. Dat ze daar ooit bedacht hebben dat het leuk is om iemand zonder talent neer te zetten is mij een raadsel. Of het moet zijn dat dit talent is dat die persoon standaard heel hard om eigen grappen lacht. Maar verder heb je er weinig aan. Te dom en te oninteressant. Vroeger, toen dat moest van Dominique Weesie, was Rutger heel bijdehand en zorgde hij voor ophef, tegenwoordig, omdat het moet van Weesie, is hij het mildere “senioren” gezicht van de omroep geworden.

Jan Roos: “Dat ze daar ooit bedacht hebben dat het leuk is om iemand zonder talent neer te zetten is mij een raadsel.”

Maar je ziet de paniek in zijn lege ogen als hij wordt gevraagd naar het belachelijke filmpje van PowNews over Taylor Swift fans. In eerste instantie wauwelt hij Dominique na en zegt stoer dat ze ondanks alle kritiek het filmpje laten staan. En als het dan alsnog verwijderd wordt zegt ie dat ie er pas heel laat van heeft gehoord en toen samen met Weesie heeft besloten het van YouTube te halen. Het is allemaal gelogen, maar zo is hij dus geworden. Om zijn gezicht te redden heeft hij het zogenaamd niet meegekregen en greep is in toen het kon. Totale nonsens. Castricum bepaalt helemaal niks bij de omroep. Hij heeft eerst de reactie van de baas verdedigd en toen die reactie 180 graden wijzigde, deed ie net alsof hij daar ook aan mee heeft geholpen. Het geeft de bizarre verhoudingen aan tussen deze twee. Weesie als dominante baas, Castricum als kwispelend schoothondje.

23 reacties

Did it again

Dat klopt ja, ik heb wederom een gevoel geuit.

Plofkip

Rutger is een latente heaumeaux

EHBO bij Ongelukken

Door die smerige Rutger Castricum worden er zo’n 1,5 miljoen tekenbeten opgelopen door mensen die door de duinen en bossen bij Castricum lopen.
Die man is een wandelend gevaar, Rutger verspreidt de Ziekte van Lyme en Chinezen verspreiden de Corona Wat is erger en waar ga je eerder aan doodt
Wanneer een teek al het bloed uit hun lijf en al hun bloed uit de hersenen van mensen opzuigt, kan de bacterie Borrelia op de mens overgedragen worden. En dan ga je dood terwijl je krepeert van de pijn.
En je lust ook geen worstenbroodjes meer. Ongeveer 1 op de 5 teken draagt de bacterie bij zich. Ongeveer 27.000 mensen krijgen de ziekte van Lyme, waarvan 1000 tot 1500 mensen langdurige klachten houden die overigens prima te behandelen zijn met antibiotica, ook als je zes maanden later Lyme blijkt te hebben.
Maar Abel Bijlsma en PowNed moeten wel van de buis, dat is iedereen met elkaar eens

Patty

Echt scheijten voor je eigen plezier tot je moet kotsen.
Bel me en ik scheijt je hele bek vol

Hazes Nieuws Op Roddelpraat

Was er nog Hazes-nieuws????

Mijn commanse staat hier

Ik neem graag deel aan de discussie

Census en Gezond Verstand

Habtamu de Hoop, Kamerlid van GroenLinks-PvdA gaat protesteren tegen een lijnvlucht verbinding tussen Luxemburg en Rotterdam. Er moet geïnvesteerd worden in een treinnetwerk. Een treinreis vanuit Nederland naar Luxemburg duurt vandaag de dag meer dan vijfeneenhalf uur.
Die moet zo snel mogelijk vervangen door goede, betrouwbare en snelle internationa|e treinen. Ook naar Luxemburg.Hij heb schriftelijke vragen aan de minister gesteld hoe het staat met de plannen hiervoor. Kijken wat Johan Derksen zegt, alsof een Afrikaan geen verstand kan hebben van een snelle treinverbinding.

Zeg nee

Tegen Ali b !

Toeter turk

Toooooet !
Toooooet !

Punt

.
Godsammekraken Jan Roos
Schrijver es eens een keertje wat positievere dan dat het nu is.
Frank Masmeijer kan je positieve recensies wel gebruiken dan hebben we eibenlijk weer een goede presentatie soals die op de tv komt.
Wel snel een beetje anders is de tv al opgegeven en kijkt niemand meer

Rutger Castricum

Jan Roos jij weet ook, dat ik nooit lieg. Ik ben de eerlijkste bekende Nederlander van allemaal.

LMGTFY

Iemand heeft vast nog wel ergens een backupje staan toch? Dit is tenslotte het internet.
Oftewel, ‘salsa?’

LMGTFY

Op zijn minst donderdag in de EXTRAAAAaaahh! goffeledomme!

Tuuter

Vroeger was Rutger wel doortastend en populair bij Geenstijl.
Nu vindt mijn moeder van 80 hem leuk… En de oude fans kotsen hem uit.
Met zijn strakgetrokken botox kop, irritante lach, stemgeluid en deugkop.
Nog spijt van dat ik eens 5 euro overmaakte om Geenstijl een kans te geven op TV.

Hoop dat Tom Staal zichzelf blijft en zichzelf niet verloochend.

Ben betalend lid van Roddelpraat zodat Jan financieel onafhankelijk kan worden en kritisch blijven.
En voor Dennis, omdat die wel lekker stennis kan schoppen. Moet die wel gaan stoppen met Janken en zich meer gedragen als ondernemer.

Alleijn

Castricum en weesje zijn de extreem slinkse ratten van de omroep

Trix

Walgelijke man heeft er een handje van. Ik doel op oa. Dennis en Jan. Die er ook weinig van kan. (*Kunnen met de regels van dichterlijke vrijheid)

LELANDPALMER

Allemaal gevaarloze figuren, vanaf begin af aan. Wanneer komt er eens iemand die gevaarlijke tv voor de macht gaat maken?

LELANDPALMER

Expose die twee eens echt Dennis en Jan, maak een zomerse thema uitzending, schrijf een kladblokje vol met anecdotes en richt daarmee 50 minuten in. Ik zal kijken.

Pieter 13inch

Die man is het product van een h*er

Fred Royers

hij mag mij wel interviewen eens, hij klikt wel met ons soort mensen die het randje opzoeken

Knir,knar,knor

Rutger Castricum is een teek en Jan Roos een kakkerlak

poep

riooljournalist zou peter zeggen

Tepelkloofje

De laatste keer dat ik iets van Rutger bekeken heb, was Camping Powned. Een aardig programma.
Nu zag ik laatst een filmpje met Rutger voorbijkomen op Twitter (ik kijk geen TV, heb nog geneens een TV meer), maar mijn hemel wat heeft die gozer een oude kop gekregen…