Entertainment

Famke Louise en Vonneke Bonneke hebben wéér ruzie: ‘Ze is verslaafd aan verboden middelen’

famke louise vonneke bonneke

Famke Louise en Vonneke Bonneke zijn al heel lang beste vriendinnen, maar inmiddels lijkt daar een einde aan te zijn gekomen. De twee besluiten de ruzie uit te vechten via Instagram, terwijl ze gewoon buren van elkaar zijn.

Famke Louise Vonneke Bonneke

Famke Louise en Vonneke Bonneke gaan constant van vriendinnen naar vijanden. Ze hebben al regelmatig ruzie met elkaar gehad, maar komen constant tot de conclusie dat ze toch niet zonder elkaar kunnen. Deze keer lijkt het echter niet goed te gaan komen, want de dames gaan maar door op Instagram. Dit komt allemaal door Shirley, die we kennen uit Ex on the Beach, die zegt dat Vonneke wel eens dingen zegt over Famke.

Volgens Famke is de maat vol. Ze vindt het belachelijk dat Vonneke zit te verkondigen dat Famke haar kind constant dropt bij de opvang, verslaafd is aan verboden middelen en haar nodig heeft voor de podcast die ze samen hebben. Volgens Famke kan ze dit soort dingen niet accepteren en zullen we die twee ook niet meer samen zien – toch nog een voordeel. Ook zegt ze dat ze helemaal klaar is om de confrontatie met haar voormalig beste vriendin aan te gaan als dat nodig is. Dit alles deelt ze op haar Instagram.

Famke Louise en Vonneke Bonneke hebben wéér ruzie: ‘Ze is verslaafd aan verboden middelen’

In plaats van als volwassen mensen met elkaar te gaan praten, vechten deze dames het uit op Instagram. Vonneke reageert ook via Instagram, op de dingen die Famke naar buiten brengt. Volgens haar hebben ze het hier al heel vaak over gehad, over de dingen die er gezegd worden en dat Famke deze dingen direct als waarheid ziet, zonder dit na te vragen bij Vonneke. Lang verhaal kort: Famke brengt dit naar buiten om zichzelf te kunnen promoten om weer centjes te verdienen via haar platformen. Wel wil Vonneke nog wat kwijt over Famke als moeder, daar heeft ze namelijk nooit een slecht woord over gezegd. ‘Ik vind dat je het geweldig doet als moeder, en dat weet je diep van binnen zelf ook’, schrijft ze.

Volgens Vonneke doet Famke dit alleen via Instagram, omdat ze niet meer zo relevant is als vroeger en de likes en aandacht nodig heeft. De twee zijn buren, dus de kans om het persoonlijk op te lossen was er zeker wel, maar daar heeft Famke natuurlijk geen boodschap aan, omdat dat geen aandacht oplevert.

Famke wil niet verder ingaan op de ruzie – die heeft natuurlijk ook de reacties gezien dat dit vreselijk kinderachtig is. ‘Ik ga niet verder in op deze ruzie. Zo geen zin in’, schrijft ze op Instagram. ‘Ze is gewoon nep en daar laat ik het bij.’

22 reacties

Patty

Dikke bout op de tafel.
En daarna rimmen in de woonkamer

Patty

Gehakt staaf en bruine bonen met volkorenbrood geeft de stevigste drollen.
Ik moet straks een partijtje scheijten dat is niet meer normaal.
Wie is de gelukkige die ik in zijn bek ga scheijten?

ORANJE

De samenwerkende hulpdiensten vragen uw aandacht voor het volgende.
.
ORANJEHet KNMI heeft code oranje afgegeven om zware onweersbuien die vanaf het einde van de middag over het land trekken. Er is daarbij kans op veel regen in korte tijd, grote hagelstenen van 2 tot 4 centimeter en zware windstoten van 75 tot 100 kilometer per uur.

Famke M.

Ik heb van horen zeggen dat Vonneke verslaafd is aan kip, fernandes en bananen.

Marco beschuitemaker

Ik weet nu dat code oranje bestaat , het word prachtig met windsnelheden van rond de tachtig

Jannie

Voorlopig is het hier grijs en dus bewolkt, het moet 21 graden zijn.
Als het op deze manier 29 wordt vandaag is het toch wel een beetje jammer!
Op naar het noodweer vanavond, ik hoop op mooi onweer enz en zou wensen dat iedereen een eigen schuilkelder had.
Ook vanwege de oorlog die komt en de volgende pandemie met ziektes en lockdown.
Be safe allemaal!

plofkip

ik wil een trio met Famke en Vonneke Bonneke.

Vonneke Bonneke

Jaa is racisme,je weet toch !!

Code ro-o-ood

Je hebt lekker kletsen met code oranje als de prestaties van de Rode Duivels onderbelicht blijven en daarbij in het bijzonder Kevin De Bruyne over Vonneke Bonneke gesproken he. Ik wou maar zeggen: “Ook dat is fabelhaftig mooi voetbal. Wij zijn verwend door voetbal van code oranje maar ik vind het wel eens fijn dat er iets anders bestaat. Ik geniet bijvoorbeeld van deze Kevin De Bruyne, het doet mij denken aan die van bij Genk en in Duitsland bij minder begaafde ploegmaats. Het lukt dan niet altijd om die vooruit te trekken snap je wel. Hij doet op zijn manier zijn best” Wat dat betreft is deze Vonnrke echt aan een dood paard aan het trekken. Famke Louise kan niks, snapt niks en wil niks. Zoals met al die ééncelligen.

Harrie spritz

Dikke witte klodders pap op dat bruine huidje van der !

Denzel slager

Yoo,
Famke is te huur,
Poenie πeuken kost 40€
Aπaal kost 50€
Peipen kost 25€
.
Interesse? Mail me op;
Bruinepimp@gmail.com

Aeden

Eindelijk juiceeeeeee

Scooby Doo

Famke met een 1/4 van een hersencel. Vonneke met een 1/3 van een hersencel. Dat zou toch een match moeten zijn? Waar het nu over gaat, is voor beiden te hoog gegrepen.

Jada anaaaaal fan

Hoelaat komen de items van Andre aπus ?

Kamelenteen Jury

De kamelenteen van Vonneke tegen het magere scharreprutje van Famke..

Floris W.

Ik heb ook wel eens ruzie met Leslie. We stoppen dan weer een tijdje met FundaFun en daarna beginnen we out of the blue weer… We hebben elkaar toch een beetje nodig. Deze zomer is hij mijn getuige wanneer ik ga trouwen met mijn aanstaande man.

Olleke Bolleke

Ikdoeniemeermee

Natnek

Goh… Een n€gerin die wijzer is dan een blanke…
Dan moet die blanke wel héél erg d0m zijn.

Trix

Slechte clout beef. Al zouden deze twee om hum ondergoed worstelen, ik wil het niet zien.

Tom Hivman

Oh Patty, lekker als je zo vies praat…

Leslie

Floris is ook verslaafd aan verboden middelen

poep

poep met sporen van verboden middelen