Jeroen Spitzenberger ontkent dickpics te hebben gestuurd

Jeroen_Spitzenberger

De acteur Jeroen Spitzenberger ontkent dickpics te hebben gestuurd. Sterker nog: hij gebruikt de smoes dat hij gehackt is. Gisteren plaatste we nog een artikel over de Real Madrid ex-voetballer die zei gehackt te zijn na z’n coming-out. Schijnbaar is het een trend om deze reden als smoes te gebruiken. 

“Lieve mense, ik was gehackt. Maar nu ben ik terug, the one and only”, begint hij op Facebook en Instagram. Wat ook wel heel erg grappig en opvallend is, is dat hij zegt: “ik zeg dat omdat ik denk dat ik een aardige hacker had (bestaand die?).” Nee, Jeroen, die bestaan niet. Hij vervolgt: “Die had namelijk een foto van mij met dat kalf geplaatst, en onder jullie mooie reacties (dankjewel dus, met vertraging) had de hackerdude een hartje geplaatst namens.. mij!”

Ja, hoor…! Dit is een wel heel erg doorzichtige smoes. Het zou dus zo zijn dat iemand jou hackt die vervolgens een normale foto gaat plaatsen en ook nog eens met een hartje op volgers reageert. Doeiiiii. Een gemiddeld sprookje uit een verhalenboek van de gebroeders Grimm is nog geloofwaardiger. 

Z’n bericht eindigt daar niet mee. Zo schrijft hij: “tenzij jullie dickpics hebben ontvangen waar ik geen weet van heb. Stuur ze in dat geval even door, dan ga ik vergelijken.” Haha. Hij heeft dus dickpics naar mensen gestuurd en probeert zichzelf alvast in te dekken voordat deze bij de juicekanalen belanden. Dat is mislukt. De berichten zijn inmiddels overigens van zijn kanalen verwijdert. 

Hee, Jan! Doe er je voordeel mee en gebruik deze smoes volgende keer ook. Misschien kom je er wel mee weg.

Jeroen Spitzenberger 2
Jeroen Spitzenberger ontkent dickpics te hebben gestuurd 4
Jeroen Spitzenberger gehackt 1
Jeroen Spitzenberger ontkent dickpics te hebben gestuurd 5