Televisie

Jeroen Rietbergen wordt deze maand nog verhoord

Jeroen Rietbergen wordt deze maand nog verhoord

Jeroen Rietbergen wordt deze maand nog verhoord. Het onderzoek is nog niet afgelopen. Dat laat onze vriendin Yvonne Coldeweijer weten via haar verhaal op Instagram. Eerder dit jaar werd al bekend dat het onderzoek naar hem nog niet afgelopen was.

Vervolgonderzoek

In mei 2022 zijn de eerste verhoren geweest betreffende de misstanden bij The Voice of Holland. Naar één persoon werd al geen vervolgonderzoek meer verricht, maar Ali B, Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en een regisseur waren nog niet vrijgepleit.

Jeroen Rietbergen wordt deze maand nog verhoord

Yv Cold kwam erachter dat deze maand nog een verhoor met Jeroen plaatsvindt. Ze schrijft op Instagram: “Vieze Jeroentje zal deze maand verhoord worden door de onderzoeksrechter. Dat is in het verlengde van het politieonderzoek. Of VJ vervolgd zal worden is nog niet bekend (zal begin 2023 duidelijk worden).”

Een rechtvaardige afloop?

Deze maand (en dit jaar) duurt nog maar elf dagen, dus dat bekent dat het vandaag of morgen wel zal gebeuren. Begin 2023 is ook al om de hoek, dus heel lang hoeven we niet meer in spanning te blijven zitten. Aangezien de rechtsstaat in Nederland de laatste tijd weinig lijkt voor te stellen, hebben we ook weinig vertrouwen in een rechtvaardige afloop van deze zaak.

Ondergedoken

Hoe het proces van Ali B, Marco Borsato en de regisseur op het moment verloopt, weten we niet. Iedereen zit ondertussen nog zo goed als ondergedoken. Tenminste… Ali verschijnt bij een optreden van Hans Klok en Marco heeft z’n plek gevonden op de achterkant van een paardenwagen. Maar meer dan dat hoeven we niet te verwachten. En daar zit ook niemand op te wachten.

Nog geen reacties