Uit eerste hand

Jeroen Rietbergen ging vreemd met Ilse de Lange

De vieze bandleider smeert hem mag mijn vinger in je snee Jeroen Rietbergen ging vreemd met Ilse de Lange

Jeroen Rietbergen ging vreemd met Ilse de Lange. Yvonne Coldeweijer bracht dit zojuist naar buiten nadat ze dit via een zeer betrouwbare bron had vernomen.

Jeroentje heeft zijn gehaktstaaf inmiddels in bijna iedereen gestopt. Dit keer ging Jeroen Rietbergen vreemd met Ilse de Lange. Wat zou onze Linda hier dan van vinden? Waarschijnlijk gaat zij ook weer doen alsof ze ‘van niks wist’. En eerlijk is eerlijk, Linda is natuurlijk ook uitzakt en uitgespeeld. Die vrouw wordt met de dag minder waard en daarom ook niet heel gek dat Jeroentje het dan ergens anders gaat zoeken.

Niet alleen Rietbergen is daarmee vreemdgegaan. Nee, Ilse de Lange zit zelf ook al bijna 20 jaar in een relatie. En om het nog mooier te maken: de media wist hier ten tijden van ‘het Voice-schandaal‘ al vanaf, maar heeft het niet gedeeld, omdat er geen sprake was van een machtsverhouding.

Nog even terugkomend op Linda die misschien gaat zeggen dat ze er niks van wist: Linda en Ilse zijn buren van elkaar. Lekker cliché. Neuken met de buren.

Middels dit artikel bewijzen we eens te meer dat het medialandschap wéér een grote poppenkast is.

Nog geen reacties