Columns

Jan Roos: Wie zonder zonde is…

jan roos column

Ah, we zijn nog niet klaar met grensoverschrijdend gedrag in Hilversum, fijn. Noem me een sadist, maar ik heb erg veel last van Schadenfreude, zoals ze dat in Duitsland noemen. We worden al decennia door de NPO behandeld als dom schopvolk, dat nodig wat normen en waarden bijgebracht dient te worden en nu blijkt het in eigen gelederen een grote puinzooi. Daar kan ik dus van genieten.

Jan Roos: Wie zonder zonde is…

We mogen nu weer vernemen dat Paul de Leeuw een regisseur zo heeft uitgekafferd dat ie is opgestapt. Nu vind ik mannen die zich laten uitkafferen en daarna het hazenpad kiezen een beetje sneu. Ik zou die bolle poot een beuk op zijn vette smoelwerk hebben gegeven, maar het is wel aardig dat fatsoensrakker als De Leeuw dit heeft gedaan. Want ik kan me nog heel goed herinneren dat hij in zijn slecht bekeken programma foto’s van Wilders en Hitler naast elkaar hield en zei dat er geen verschil was. En nu blijkt meneer zelf de tiran. Enig toch.

Jan Roos: “Nu vind ik mannen die zich laten uitkafferen en daarna het hazenpad kiezen een beetje sneu…”

Weer bij BNNVARA trouwens. Net als Matthijs van Nieuwkerk. Die linkse deugneuzen zakken weer eens massaal door het ijs. Nu de storm is gaan liggen over het gekrijs en getier van Matthijs zal zijn loopbaan alsnog als een nachtkaars doven. Na het rapport van de misdragingen bij de NPO deed de baas van (hallo, daar zijn we weer) BNNVARA er nog een schepje bovenop met het verhaal dat van Nieuwkerk zijn handen en zijn snikkel niet thuis kon houden. Nu blijkt daar getuigen van te zijn, volgens tv-diva Angela de Jong. Dus van die zogenaamde pauze van zijn nieuwe programma bij RTL4 is niets meer heel. Want hij zal nooit meer op de televisie verschijnen, die kans is wel verkeken nu. Anderen de maat nemen moeten ze bij deze woke-club maar even niet doen.

7 reacties

luciferhoutjes tellende Kevin

Waar blijft het Jade Anna of Hazes nieuws ?

John de Mol

Wat is de overeenkomst tussen Paul de Leeuw en een Parkiet? Allebei zaad in de bek en poep op de stok.

P L I E N

Niemand is verbaasd dat die Zwetende Zeeleeuw geen manieren heeft.
Jammer dat het nu pas onacceptabel gebonden wordt om je personeel tot bloedens toe uit te k.a.f.f.e.r.e.n en niet 20 jaren geleden al anders hadden we de aftakeling van Paul de Zeug niet met eigen hoeven aanschouwen.
Maar ja, beter ten halve gekeerd dan verdwaald; kunnen we dit varken dan NU voorgoed cancelen?

Droge muts

Sorry maar ik word niet echt nat van dit verhaal , beetje jammer hoor.

Paulus

Is ome Jan stiekem het eetvriendje van Paultje? Beide hebben dezelfde bolle toet.

Natnek

Die de leeuw is een doorsnee over het paard getilde, arrogante, valse nicht.

Jos uit NH

Paul is gewoon een leuke man voor op de mongolenboerderij, daar ligt zijn hart. Snap ook wel dat hij dan een beetje moe wordt van een cameraman die mongoloïde gedragingen vertoond.