Entertainment

Felle kritiek op Roy Donders: ‘Zou ik nooit doen’

Door zijn illegale praktijken kreeg Roy eerder al te horen dat hij in de gaten werd gehouden door de Inspectie. Nu krijgt hij over hetzelfde thema, een bak kritiek over zich heen van een andere realityster...

Waarschuwing Roy Donders

Slechts enkele weken geleden zorgde Roy Donders weer voor ophef, door zonder juiste papieren fillers te plaatsen, waardoor de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) hem een waarschuwing gaf. De inspectie kwam hem op het spoor, doordat die nicht zelf contact opnam met de inspectie. Naast Roy ontvingen nog twee klinieken in Brabant een waarschuwing voor het uitvoeren van ingrepen zonder de juiste bevoegdheid. De IGJ gaf aan dat ze nauwlettend toezien op verdere acties van Roy en eventuele maatregelen zullen nemen.

Hoewel de sluiting van zijn kliniek een mogelijke laatste stap is, wordt niet verwacht dat het zover zal komen. Roy overweegt ondanks de waarschuwing door te gaan met behandelingen, zelfs onder toezicht van een arts. Momenteel is zijn kliniek offline terwijl Roy rust neemt voor zichzelf en zijn gezin. Het is duidelijk dat het beginnen van een kliniek zonder de vereiste bevoegdheid een domme keuze was van die Brabander.

Felle kritiek op Roy Donders: ‘Zou ik nooit doen’

Acteur Teun Föhn, wordt veel vergeleken met Roy. Ook Teun gaat een eigen kliniekje openen, maar hij is niet gediend van de vergelijkingen. “Wat Roy heeft gedaan, is heel wat anders. Dat is een heel korte cursus. Wat ik ga doen is PMU, een medische opleiding, die ruim een jaar duurt.”

Hij geeft aan dat Roy een cursus heeft gevolgd van slechts enkele dagen. “Zelf zou ik nooit dingen aan iemands huid doen waar ik niet gecertificeerd voor ben. Ik ben al geschoold voor een andere opleiding en wat ik nu aan het doen ben, is een andere discipline die ik erbij ga doen. Het is dus heel iets anders dan wat Roy doet. Hij was schoonheidsspecialist en ging lasertherapie doen.” Teun gaat zelf littekens behandelen in zijn zaakje. “Als ik afgestudeerd ben volgend jaar kan ik mensen met littekens behandelen.”

8 reacties

Ons Rian

Wat een enorme hetero is ons Royke toch.

Simon Stokvis

Teun föhn een acteur ? Dacht dat die man serieus zo was geboren ipv dat hij een bepaald personage speelt

Klaze Deykov

Teun Föhn zou zoiets nooit doen, die is gelukkig normaal gebleven.

Official Peter G

Censuurpraat

Jan z’n vrouwtje

Dag Jantje, ik denk dat het nu wel genoeg is geweest met slapen in een hotel. Ik heb je nooit uit huis gezet. Jij was degene die uit het niets riep ‘ ach dan ga ik wel een weekje hotel, je word bedankt!’ Kom snel naar huis lieverd, familie uit eindhoven maakt zich ook zorgen.

Scooby Doo

De huiskamerpakkenBOER. Wie wil er nu door hem geïnjecteerd worden? Zo ja, graag melden bij je plaatselijke GGZ loket.

Vieze Joop

Haal die balharen van je kin ziet er niet uit

Natnek

Tegenwoordig heb je diploma’s, certificaten en allerlei vergunningen nodig alvorens een scheet te mogen laten.
Nederland = regeltjesland.
Wij zijn een beetje doorgeslagen.