Jan Roos vindt Roy Donders een oninteressant persoon

Roy-Donders-Michelle

We hebben het wederom gehaald! Een kop bij Mediacourant. Wat leuk! Het gaat dit keer over Jan’s mening jegens Roy Donders. In de Nieuwe Revu valt te lezen: ‘Jan Roos vindt Roy Donders een oninteressant persoon’.

Het artikel bij Nieuwe Revu draagt de titel: ‘Wie denkt Roy Donders wel dat hij is?’ Jan begint hierin uit te leggen over Roy: “In onze uitzending van Roddelpraat behandelen we Roy Donders niet heel vaak, omdat hij natuurlijk een vrij oninteressant persoon is.” Jan is sowieso van mening dat Nederland gevuld is met talentloze figuren zoals de Meilandjes, de familie Gillis, maar dus ook Roy Donders. “Wat kunnen die nou eigenlijk?” vraagt hij zich af.

Ondanks het feit dat dit allemaal voorbeelden zijn van mensen die geen enkel talent bezitten, heeft hij heus wel door hoe het werkt. “Mensen vinden het vermakelijk om iemand te zien die ook niet veel kan. Behalve dat ene grote talent om een ongelooflijk grote nicht uit te hangen, maar dat kan nu niet meer”, aldus Jan.

Zoals we ook al een aantal keer schreven doet Roy alsof hij nu hetero is. Jan is van mening dat deze man niet hetero is en het ook nooit zal worden. “Hij wilde al wel vader worden, een Brabants papaatje, carnaval vieren met z’n kindjes. Het probleem was alleen dat hij daarvoor al jaren de verkeerde seksuele handelingen uitvoerde.” Volgens Jan zou Roy dit dus gewoon doen om een kind op de wereld te kunnen zetten.

Afsluitend zegt Jan: “Hij blijft natuurlijk een nicht als een knol. Hij is een van de grondleggers van de Griekse beginselen, die gaat echt niet op een dag wakker worden en denken: nu ben ik van de meisjes.”

https://www.instagram.com/p/CixDCT8o2uw/?utm_source=ig_web_copy_link