Columns

Jan Roos: Tweede Kamerverkiezing maakt BN’ers bang

jan roos verkiezingen

Over een paar dagen mogen we weer naar de stembus. Al ben ik natuurlijk enorm benieuwd naar de uitslag, vind ik het nu al enig om al die boze zure koppen te zien op de treurbuis. Ik kijk zelf niet tot nauwelijks televisie, maar zoek het altijd even op als er een hoogtepuntje is, zoals een talkshowtafel vol linkse mensjes in paniek omdat de PVV de grootste dreigt te worden.

Jan Roos: Tweede Kamerverkiezing maakt BN’ers bang

Ondanks dat ik om me heen van heel van mensen hoor dat ze Wilders gaan stemmen, terwijl ze dat eerder niet eens overwogen, denk ik niet dat BV Nederland het zal toestaan. Ik wil niet te erg complotgekkie zijn, maar als je kijkt hoe makkelijk de democratie aan de kant gezet kan worden (zoals in coronatijd of bij onwelgevallige uitslagen referenda) lijkt het me onmogelijk dat er niet bepaalde zaken worden beïnvloed van hogerhand. Dus dan maar genieten van de voorpret. Terwijl rechts in de meerderheid is, kunnen linkse mensjes het maar niet begrijpen dat zij dan ook zullen gaan regeren. Bij links is de democratie altijd heilig zolang zij maar de winnaar zijn. Dat de media nu overspoeld gaat worden met hysterische doemdenkende BN’ers is alleen maar grappig.

Jan Roos: “Bij links is de democratie altijd heilig zolang zij maar de winnaar zijn.”

We zullen aankomende dagen worden verteld dat het land kapotgaat. Dat we tegen elkaar worden opgezet. Dat we een pleefiguur slaan in de EU. Dat we op wereldtoneel malle Eppie worden. Dat de economie zal instorten. Dat we niet meer dat leuke, lieve, tolerante landje meer zijn. En ga zo maar even door. Het punt is alleen dat deze “argumenten” niemand zal weerhouden om rechts te stemmen. Mensen die dat doen zijn het zat om wel enorme hoeveelheden belastinggeld te moeten betalen, maar niet gehoord worden in Den Haag. Een kleine kosmopolitische linkse elite heeft het hier voor het zeggen en daar heeft de meerderheid schoon genoeg van. Wat al die BN’ertjes er ook van zeggen, want net als de zogenaamde progressieve politiek worden zij ook niet meer door het volk serieus genomen.

21 reacties

Harry

Iedereen stemmen op Geertje!

Sigrid

Een verstandig mens stemt FvD!

Dan

Ik geloof er niet meer in,alles is corrupt tot op het bot.maar toch ga ik stemmen…

Bram met glitters

Ik ben om, ik stem op Baudet

Plien

Hopelijk wint Israel de strijd en is Hamas binnenkort onthoofd.
Dan kan de vrede wederkeren en kunnen de Palestijnen weer hun bouwvallige en platgebombardeerde hutjes wederopbouwen.

En wanneer krijgen wij in Nederland eindelijk eens een keertje ministers die wél verstand van zaken hebben?

Plien

Hugo de Jonge is basisschoolleraar.
Die heeft van de corona een enorme BENDE gemaakt en als dank mag die nu de woningbouwmarkt compleet verzieken zonder last te hebben van enige kennis van zaken.

Ik bedoel maar..

Hanibal lector

Ik ben weer om ik stem weer niet

Plien

Kaag was diplomaat in het middenoosten en heeft daarna compleet gefaald als deelneemster aan een zgn. ontwapeningsmissie die dus totaal niet leidde tot de vernietiging van de chemische wapens in Syrië maar wel ruimte bood aan Assad om zijn eigen bevolking jarenlang te bombarderen.

Oke. Syrië is kapotgemaakt.
Nu mag ze de Nederlandsche economie om zeep helpen als minister van financiën.. snapt u het nog?

Nomnomnom

Wat ik ga stemmen is mijn gitaar. En dan wel vals om de mensen voor het stembureau de tergen. Meerderheid verdient het, altijd maar mensen in de stoeltjes stemmend die geen drol om ze geven.

Aad Haatbaard

Wilders is ook links hoort gewoon bij dezelfde club.

Peter G

Ik stem op pim fortuin

peilingwijzer

Kneusje Roos ooit vernederd aan een talkshow tafel door een nietszeggend iemand als Ruud Gullit..en daarna roemloos ten onder gegaan met je partijtje. GVD niet zeiken als je zelf nooit iets hebt bereikt

Melanie Suikerbuik

Ik stem op geert

Calvin Bosma

Hopelijk word Baudet president helemaal klaar met deze poppenkast. Waar ik nog in zit in de kast.

Harry Vermeegen Official

Een groot gedeelte van Nederland vraagt mij : Harry , Nederland is in crisis we hebben je nodig . Dus het wordt tijd dat die linkse deugneuzen naar mij luisteren en hun spullen pak ken en WIlders aan de macht komt . Alleen zo komt Nederland er weer boven op .

B.K.

Wilders is na zo’n twintig jaar iets te laat met het opzij willen zetten van zijn Is Lam standpunten om te kunnen meeregeren. Of het nu de angst om als falend politicus te sterven (Janmaat), of als partijleider die pas na zijn dood kan regeren en dan alsnog een flater slaat (Fortuyn, kan nooit geevenaard worden door Wilders), mij schuift het de kant van FvD op

Bas

Accurate en goed verwoorde analyse.

Plien

Al die linksige woke bnn-ertjes die op de televisiezenders zo graag proclameren hoe ontzettend en intens goed ze zijn…

Ik kots van die havermelk drinkende quinoa vreters die mij willen vertellen wat ik moet denken en vinden.

Zonder hun welgemeende adviezen om voortaan linksdraaiend te scheijten zie ik zelf ook wel dat it land volledig ten gronde wordt gericht door gelukszoekers en parasieten uit den vreemde.

Derhalve.
Stem rechts.
En doe links de das om.
Het heeft lang genoeg geduurd.

Sjef

Stem FVD! Zo lang het nog kan!

Maurice de Hond( broer van Iris)

Met mijn peilingen probeer ik altijd nog te sturen welke kant het op moet. De partij die net voor de verkiezingen stijgt, is altijd de winnaar.

Natnek

Het wordt tijd voor een minarchistische samenleving.