Jan Roos rijp voor kerkhof

jan-roos

Jan Roos, onderdeel van het illustere YouTube-programma RoddelPraat, laat merken dat de jaren alsook de levercrirose zijn tol begint te eisen. De olijke presenstator geeft ons een update vanaf het vliegveld.

Roos vertoeft de afgelopen week op Mallorca, waar hij met Dennis filmpjes maakt van het feestgedruis. “5 dagen Mallorca met Dennis, kan zo richting kerkhof.” aldus 44-jarige presentator op Instagram, die op de foto gelijknissen vertoont met de afgezette voetknobbel van Patty Brard. Sterkte Jan! En neem in het vliegtuig nog een paar biertjes, ander komen die afkickverschijnselen zo hard aan tijdens turbulentie.

71 reacties op “Jan Roos rijp voor kerkhof

   • Radovan zegt:

    Vitamines bijslikken die door alcohol gebruik te beperkt opgenomen worden. Standaard bij overmatig alcoholgebruik. Thiamine is overigens gewoon vitamine b-1. Dit bijslikken is op langere termijn o.a. wel handig voor ondermeer je hersenen. Staat ook in alle medische standaarden. Maar als echte auti heeft u dit uiteraard al nagekeken op wiki ;).

    3
    0
 1. Reettoko zegt:

  Bergen is gewaarschuwd. Jan is back in town. Signalement: rood hoofd, loopt moeilijk en droge keel. Voor mannen geldt niet zelf benaderen. Houd uw pubers binnen.

  2
  0
 2. Nietgeslapenmoetzowerken zegt:

  Eerst wilde ik grappen maken over een midlifecrisis, maar dat is het eigenlijk niet. Ik zou ook helemaal naar de tering zijn als ik een paar dagen op Mallorca ben.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.