Columns

Jan Roos: Nederlanders mogen niet toeteren

jan roos column

Na de overwinning op Turkije brak er een groot volksfeest los in ons land. Niet overal natuurlijk, in sommige wijken met veel Turken gingen er jongelui de straat op om hun haat voor ons land te uiten. Wat bij mij altijd de vraag oproept wat die mensen hier dan in hemelsnaam doen. Als ik derde generatie Nederlander in Spanje zou zijn en dat land verschrikkelijk vond, ging ik terug naar waar mijn roots lagen. Waarom veel allochtonen hier tegen hun zin wonen is mij een raadsel. Jij wilt blijkbaar ons niet, wij jou al helemaal niet.

Jan Roos: Nederlanders mogen niet toeteren

Iets waar ik verschrikkelijk om moet lachen is het bericht dat toeterende Nederlanders op de bon zijn geslingerd. Het zijn juist Turken die na een overwinning van hun land rondjes gaan rijden en hun claxon continu indrukken. Nu Nederlanders hetzelfde doen werden zij door de politie getrakteerd op een prent. Iets dat ze bij de Turken nooit zullen doen. Dat heeft met het risico te maken. Agenten en handhaving weten namelijk donders goed dat als ze Turken zouden bekeuren de pleuris zal uitbreken. Bij Hollanders is dat anders. Dus die durven ze dan wel te beboeten. Zo zie je dat ook bij van de pro-Hamas demonstraties met auto’s. Die mogen toeteren en door rood rijden zonder problemen. Ze krijgen zelfs politiebegeleiding.

Jan Roos: “Agenten en handhaving weten namelijk donders goed dat als ze Turken zouden bekeuren de pleuris zal uitbreken.”

Na al mijn gemopper even iets positiefs. Het is natuurlijk enorm knap dat we in de halve finale staan met Oranje. En we maken echt wel kans tegen de Engelsen, dus een finaleplaats behoort ook nog tot de mogelijkheden. Dan moeten we het waarschijnlijk opnemen tegen de Spanjaarden en dat zal een enorme slachting worden. Die hebben echt een veel beter elftal. Toch is het razendknap dat Nederland steeds beter wordt. Tegen de Turken lieten ze vechtlust zien dat eerder nog ontbrak. Het is echt een team geworden. En samen kan je alles aan.

28 reacties

Patty

Ik moet echt scheijten.
Is er iemand die ik zijn bek kan scheijten en die me daarna wil rimmen?
Oja.
Ik zou het wel waarderen als je niet met volle mond praat.
Hygiëne komt op de eerste plaats.
Dus handjes wassen voordat je me aanraakt.
Doei lieverds.
Tot snel.

Brekend Nieuws van Gisteren

Nee maar!
Hadden jullie al gehoord van de woedende DJ Hardwell? Die beëindigt abrupt zijn optreden op Saga Festival: “Zo kan ik niet optreden”
Misschien dat Roddelpraat hier morgen nog een artikeltje kan publiceren.
De Nederlander Robbert van de Corput (36), beter bekend als DJ Hardwell, heeft zijn optreden op het Saga Festival in Boekarest op vrijdagavond vroegtijdig beëindigd. Tijdens zijn set uitte hij zijn frustratie over het festival, omdat hij naar eigen zeggen niet betaald werd. Daarnaast klaagde hij ook over de gebrekkige kwaliteit van de apparatuur. “Zo kan ik niet optreden.

Guido Wijsman

De politie doet het dun in de broek bij de gedachte dat er rellen komen wanneer ze tegen tuuuteren optreden in migrantenwijken. Ook is er in dat laatste geval volgens de lokale driehoek natuurlijk altijd sprake van racisme.

Nederlanders daarentegen zijn te gedwee en volgzaam om in opstand te komen, dus die laten zich zonder slag of stoot bekeuren.

Maar het is uiteraard onversneden discriminatie van de eigen bevolking. Weg met ons!

Bert Hagemann

Politie wel, handhavers weer niet, die hebben ook alweer enige tijd de mogelijkheid om voor dit soort kleine overtredingen te schrijven. Handhavers herken je al vroeg, het waren de klikkers uit je klas. Die gasten horen gewoon alleen thuis in het OV en naast de afvalbak om te bekijken of je wel goed je afval weet aan te bieden.

Mike

Er zijn ook een groot aantal oranje supporters mishandeld door Turken,de videos gaan in de rondte,maar hier hoor je niets over in de media.

Sjaan

Dan moeten ze meer hoofddoekjes aannemen bij de politie, die durven de tüterturken vast te bekeuren.

Culturele Toediening Is Not Oke

Is logisch. Gebrek aan respect.
Het rechtse plebs moet zijn plaats kennen. Turks toeteren is leuk, Hollands toeteren is culturele toeeigening, dus boete.

Kale Kees

Om gezeur te verkomen gaat Holland Campina hun vla hernoemen, blanke vla gaat voortaan “hardwerkende vla” heten en bruiπe vla heet voortaan “luie vla”

Long John

Dit is een trend. Politie treed alleen op tegen Hollanders, dan durven ze. Treinconducteurs treden alleen op tegen Hollanders, dan durven ze. Dit geld voor nog veel meer beroepsgroepen. Als het om autochtone Nederlanders gaat durven ze opeens en gaan ze op hun strepen staan

Achmed Maracouch

We gaan alle camerabeelden in de stad controlieren en dan krijgen al die overlast gevende toeterende Nederlands die nog niet op heterdaad waren betrapt alsnoch ein dikke prent

Trucker Bellinga

Ik heb de boetes voor lief genomen
Na anderhalf uur claxonerend met de DAF door de achterstandswijk hier en 7 boetes later had de handhaving wel door dat het weinig uithaalde

Nick

De Nederlandse ®overheid naait zo en zo zijn eigen bevolking het hardst.

Jaap

@patty,
Je eens op youtube,white soft underbely (human toilet) moeten kijken 🙂

Fred

Meer pret met dunne scat !

Floris W. (v&d icoon)

Nooit begrepen wat die mensen hier doen en niet lekker naar erdogan gaan vol trots hangen ze hun vlaggen aan Nederlandse gevels heel apart allemaal. Werkelijk nul affiniteit hebben met een land en er blijven wonen om te parasiteren vind ik toch wel heel sneu maar blijkt realiteit. Laat ze dan hun uitkering meenemen zodat wij er vanaf zijn in ieder geval en alle toeslagen erbij.

Marcel frikandellenbos

Alle buutenlanders het land uit!! Behalve Chinezen die hebben lekker eten.

Mr nightlife

Wilders had toch gewonnen
Waarom worden alle moslims niet gewoon terug gestuurd waar ze vandaan komen
Word Nederland een stuk leuker van

Boer Harm

Wanneer gaat Wilders de daad bij het woord voegen er moeten snel vliegtuigen vol terugvluchten georganiseerd worden. De mensen met een dubbel paspoort moeten vandaag nog op het vliegtuig gezet worden.

Hiddemeister

Niemand wil die mensen het wordt allemaal opgedrongen door de linkse psychopaten die de boel omvolken de kopvodden tax mag ook van stal gehaald worden kotsmisselijk word je van het straatbeeld met al die woestijnmensen graag moskees afbreken en islamitische schooltjes verwijderen!!!

Vieze Jeroentje

Het dubbele paspoort moet eruit dan zijn we al van een groot gedeelte af Marokkanen/Turken zou enorm schelen toch te gek voor woorden ook dat dubbele paspoort en als ze weer eens gezocht worden door justitie gaan ze vrolijk naar het rifgebergte

AZC WEG ERMEE

Ach het wachten is op een burgeroorlog kijk maar naar ter Apel waar dochtertjes van twaalf en veertien worden betast door aanhangers van het vrede lievende geloof

Wehrmacht Guido

Jan Roos is ook een nationale volksheld in principe om zijn mening nog uit te durven spreken als je kijkt naar het verleden Theo van Gogh, Pim Fortuyn barbaars of de cartoonisten in Frankrijk

Jody Bernal

Die parasieten moeten het land uit kunnen ze niet naar Oekraïne als kanonnenvoer mee. Russen zijn toch al niet erg gesteld op sssshoeeeewaaarttteeehh

Hakiki

jij altijd knoflook snor hebben beste klant die Jan is goei klant is vriend van nl en toerkai , egt sportman toet toet toet de groetjes van Aryan de Arische broodje met vlees maker ja doei

Tuuter

Ik ben benieuwd of ze die Turk die het had over KK turken gaan aanpakken als hate-crime.

“Discriminatie kan leiden tot strafbare daden tegen mensen of groepen, als dat het geval is gaat het om een hate crime. Het verschil tussen een misdrijf en een hate crime is het motief voor het uiten ervan. Bij een haatmisdrijf heeft de pleger een bepaalde haat tegen en vooroordelen over het slachtoffer. De negatieve invloed van discriminatie wordt groter hierdoor, het is gericht tegen de hele groep in plaats van alleen tegen het individu. Zoals bijvoorbeeld bij haatmisdrijven die gericht zijn tegen mensen uit de LGHBTIQ+ community, het gaat dan ook om de hele groep. Hate crime vergroot de verdeeldheid in de samenleving, bovendien vergroot het de angst en voelen mensen zich onveilig. Ze durven zichzelf niet meer te zijn en hun identiteit niet meer te uiten.”

Van mij mogen die Turken lekker toeteren als ze winnen. Vindt dat nog wel een leuke gewoonte die we over kunnen nemen. Er zal heel wat getoeterd worden als we de finale winnen.

Natnek

Voetbal is een t0kkiesport.

Natnek

Tökkiespört.

poep

faeces alla Siciliana Limburgse vlaai poep