Uit eerste hand

Beelden: DJ Hardwell schiet volledig uit zijn slof op festival in Roemenië

dj hardwell

DJ Hardwell trad vrijdagavond op in Roemenië op SAGA festival. Toch verliep dit niet helemaal zoals hij had gehoopt. Hij besloot woedend zijn optreden te stoppen.

Beelden: DJ Hardwell schiet volledig uit zijn slof op festival in Roemenië

Dj Hardwell was absoluut niet blij met zijn optreden op een festival in Roemenië vrijdagavond, maar dit lag zeker niet aan hem, maar aan de apparatuur die er was. Hij had heel veel technische problemen en sprak de fans toe over ‘het slechtste festival ooit’. “Dit waardeloze festival heeft me niets betaald om hier vanavond te staan”, begint hij nadat hij zijn koptelefoon op de grond heeft gesmeten. “Ik sta hier voor jullie, maar op deze manier kan ik niet draaien.” Op de beelden is te zien dat iemand van de organisatie hem van het podium probeert te halen, maar helaas zonder succes.

Hij zegt dat het voor hem op deze manier onmogelijk is om op te treden. “Het spijt me zeer, maar ik moet de show afzeggen”, zegt hij. “Dankjulliewel voor jullie komst en f*ck SAGA festival.”

View post on TikTok

SAGA festival reageert

Het festival heeft inmiddels ook gereageerd op de uitbarsting van DJ Hardwell en die zijn niet blij met de dingen die hij te zeggen heeft. ‘Nou, Hardwell, het spijt ons dat Rita Ora, Sickick, Loreen en alle dj’s op vijf andere podia op de eerste dag van SAGA mochten spelen en jij niet’, schrijven ze op Instagram. Ze vinden dat hij zijn set gewoon af had moeten maken, omdat ze technische problemen ‘moeiteloos en snel’ opgelost konden worden, als de dj ze daar de kans voor had gegeven. De apparatuur zou afkomstig zijn uit Nederland en volgens de organisatie prima werken voor Will Sparks.

14 reacties

DejaVu

Ik was hetzelfde nieuws als gister alweer bijna vergeten . Bedankt voor het herkauwen .

Michael

Een of ander talentloos figuur die plaatjes draait,knap hoor!

Paulus

Euhhh wie? Wie is deze jandoedel?

Comment test

Test,waarom worden mijn comments niet geplaatst!???

uit de oude d00s

Uitmuntend stukje weer , gister was het hier al op de site te vinden maar nu met een foto van bijna 12 jaar geleden erboven .
Hulde voor dit vakwerk

DJ Jean

Hardwell kan er gewoon helemaal niks van.

Impotente opa onder de blauwe pillen

Best hard wel

Choco Prince

Hij was volgens mijn gewoon ongesteld. Zukke prinsesjes doen dan wel vaker zo hysterisch.

Bonkvlees

Als je naar die gozer zijn laag uitgesneden tshirt kijk weet je al genoeg, ruggentuffer!

Trix

Neem nog een snuif. Met zijn f’ing. Stoer joh. Als ik zijn handler was, had het huilen geworden. Huppa out and next. Uiteraard eerst nog even de pot leegehaald. Hem depressief gemaakt. Niet vergeten je bent maar een dj. Gewoon een puppet en gowned. Dus goed uitkijken dat je goed luistert en braaf doet zoals opgedragen. Geen gezellige business met allemaal leuke mensen.

Floris W.

Afgelopen week speciaal voor SAGA met mijn Biro naar Roemenië afgereisd. Je zult je afvragen waarom niet met het vliegtuig? Simpele reden; anders kon ik mijn verdovende middelen niet meenemen. Een uurtje voor de set van Hardwell nam ik na een lijntje nog even een hele pil. Begin deze net lekker in te kicken en stopt Hardwell er mee… Wat een treste vertoning! Uiteindelijk tijdens het kaakschaatsen de barman proberen te versieren. Volgende festival is tijdens de gay parade eind deze maand en dan hoop ik het leuker te hebben.

Tiny en Lau

Je kan beter een slof oproken

Hakiki

sexy times me die hollander

Trix

Hardwell? Somdbodies watching me – Rockwell
Uitgebracht in ’83 maar in de lijsten van… 1984!!!