Televisie

Jan Roos mag van John de Mol niet zingen op Radio 538

Jan Roos mag van John de Mol niet zingen op Radio 538

Zoals jullie weten, proberen we Jan Roos op de radio te krijgen voor een duet met Anita Meyer. Met jullie hulp proberen wij deze fantastische stunt waar te maken, want hoe top zou het zijn als de grootste hater van Jan Roos, Anita Meyer, met hem moet zingen? En ook nog eens op een radiostation van Talpa. Maar… Jan Roos mag van John de Mol niet zingen op Radio 538.

De stunt der stunten

Nog even een korte uitleg van de stunt die we willen realiseren: Radio 538 is begonnen met Missie 538. Die is een actie om geld in te zamelen voor het Prinses Màxima Centrum. Dit is een plek waar zieke kinderen worden geholpen. Om geld in te zamelen is er een veiling op touw gezet. Degene met het hoogste bod mag samen met Anita Meyer ‘Why Tell Me Why’ zingen op Radio 538.

Aangezien Radio 538 van Talpa is en Jan daar niet meer welkom is én Anita Meyer als moeder van de advocate van Famke Louise ook niet heel blij is met Jan, zou het top zijn als Jan het hoogste bod kan uitbrengen. Dan horen we straks Jan in een duet met Anita op Radio 538. Mooier kan het niet meer worden. John is er alleen niet zo blij mee.

Jan Roos mag van John de Mol niet zingen op Radio 538

Natuurlijk mag Jan Roos van John de Mol niet zingen op Radio 538. Dat moge duidelijk zijn. Maar John probeert nu ook in de veiling te overbieden. Och, here Jezus… Ene ‘John de M’ biedt mee in de veiling die wij proberen te winnen. Dat kunnen we niet over onze kant laten gaan!

HELP en strijd tegen John

Deze persoon overbood Jan Roos. Dit is een kink in de kabel die we niet hadden verwacht. Wij moeten het hoogste bedrag zien te behalen! Als John de veiling wint, komt deze prachtige droom niet uit. We hebben jullie hulp dus nog even hard nodig! Voor de mensen die nog niet gedoneerd hebben, het is mogelijk om HIER TE DONEREN. Doe dat snel. Dan zorgen we ervoor dat we John eens even lekker een trap in het schaamstreekje geven.

Nog geen reacties