Columns

Jan Roos: Het einde van Sander Schimmelpenninck

Jan Roos

Een van mijn favoriete onderwerpen in deze stukjes is toch wel de sweetheart van de mainstream media: Sander Schimmelpenninck. Hij is een soort Greta Thunberg, het wachten is op zijn val van het hoofdpodium als eindelijk eens doorsijpelt dat het gewoon een ordinaire slecht mens is. Aan de andere kant kijk ik ook tegen hem op. En dat is best lastig bij iemand van 165 centimeter.

Jan Roos: Het einde van Sander Schimmelpenninck

Jan Roos: Want hoe is het toch mogelijk dat hij zich als een schoft kan gedragen en toch als een soort paus van de zedenleer iedereen en alles de maat mag nemen in zijn Volkskrant schrijfsels. Allemaal linkse praatjes terwijl hij op social media niets anders doet dan schelden en beledigen, een pandjesbaas is waar mensen enorme huren moeten betalen, reclame maakt voor banken en om de week het vliegtuig pakt naar Zweden voor zijn vrouw en kind aldaar. Hij is alles waar ze zogenaamd een schurfthekel aan hebben en toch blijven ze hem op het schild hijsen. Dat is verdomde knap.

Jan Roos: “Hij is alles waar ze zogenaamd een schurfthekel aan hebben en toch blijven ze hem op het schild hijsen.”

Maar nu begint het lastig te worden voor de Grachtengordel om hun haatsmurf te blijven omarmen. Sandertje laat namelijk zijn nog kleinere Sandertje graag grazen in verse weides. Wat zeg ik? Meneertje is gek op studentes en heeft meerdere van dat soort meisjes aan zijn armpjes (en meer) hangen. Nu hebben wij bij Roddelpraat wel vaker gemeld dat ie vreemdging, maar wie zijn wij nou. Alleen nu heeft onze hoogzwangere vriendin Yvje Cold het naar buiten gebracht, inclusief screenshots. En laat nou omgang met vrouwen heel erg hoog op de agenda staan bij de mainstream media. Het kostte menigeen reeds de kop. Laten we hopen dat die verticaal uitgedaagde graaf de volgende is.

21 reacties

Karol

Dit is juist niet het einde van kabouter Sander. De linkse publieke omroep schiet toch wel te hulp. Net als Pielal Wagibinihiep, vieze Jeroen en Mathijs van Nieuwkerk. Even een tijdje wat minder en daarna zal hij weer voorzichtig worden geïntroduceerd op Tv.

Haatkabouter Sander

Ik houd nou eenmaal van vrouwen, ben niet heel erg anders dan jij Roos! Ik vlieg zometeen weer mooi naar Zweden zodat Greta bij mij op mn gezicht kan zitten.

Tim den Besten

ik heb een kan ker hol mensen

Sander Schimmelpennick

Willen jullie dit niet tegen Lotta vertellen a.u.b?

Anders Breivik

Dit had ik niet verwacht van Sander; ik had hem erg hoog zitten. Valt me tegen van je Sander!

Sander Schimmelpennick

Lotta vangt oesters en ik vang mossels.

Melanie Suikerbuik

SS gaat al jaren vreemd met jaap zonder nek

Kabouter Plop

Sander aka kabouter zeur p°ept al jaren met kwebbel en small en kabouter klus

Kabouter Lui

Hallo ploppertjes kabouter zeur poept met plop

Vieze Gerrit H.

Zelfs ik kots op types als S.S.

Bobbi Eden

Ik HAAT kleine schimmelpiemels

Harry Nak

is er dan een markt voor micropenissen?

Samantha de Jong aka Barbie

Hoi, niet dat dit met het onderwerp te maken heeft ofzo, maar ik wil even kwijt dat mijn doos inmiddels zodanig is uitgehold, dat ik zojuist de hele barbieserie van Mattel bij me naar binnen geschoven heb

Ruud

Uiteraard niet vergeten de Zweedse (roddel)pers even te tippen. Dat SS’r zijn woord geen gewicht geeft wisten wij al. Dus mag ook niet verbazen, dat Zweden geenzins zo liberaal is mbt overspel, als hij wil doen voorkomen. Klets uit zijn nek als gebruikelijk.

Sander Schimmelpenninck

Elke keer als ik een drol zie liggen dan kijk er tegenop en zing ik “we are family”.

S. Schimmelpenis

Dit is dan ook de reden waarom ik met social media ga stoppen. Alles komt maar naar buiten, niemand heeft nog geheimen. Allemaal de schuld van die witte, blanke mannen!

Milko

Er is niks mis met je vrouw verraden s.s.

Gecremeerde frikandel

Liebe Klatschnutzer,

Ich fordere, dass auf dieser Seite ab sofort nur noch Deutsch gesprochen wird.
Das sind eindeutig dreckige holländische Schwuchteln!

Herzliche Grüße, der Chef Milco

Dhr. F. Wyers

Ik ga binnenkort een housetour bij hem doen. Ik sabreer gelijk z’n paddenstoeltje eraf!

brabopapua

oi oi oi hij veel koffie opkopen met VOC schip oi oi oi , hijs OG als OJ

Knor, knor, knor zegt Jantje

Jantje het hangbuikzwijntje van Bergen zou zelf maar wat graag vreemd gaan. Probeert dat vaak via DM’s, maar omdat hij eruit ziet als een bijziende mol die te lang onder de grond heeft gezeten lukt dat helaas niet zo vaak