Columns

Jan Roos: Gooi Natacha Harlequin direct van de tv

jan roos column

Natacha Harlequin kwam voor het eerst op televisie om Johan Derksen en René van der Gijp op vrij irritante wijze uit te leggen dat het hele nare “witte mannen” zijn die geen oog hebben voor hun racistische uitlatingen. Dat allemaal op touw gezet door de Ladyshave na de Zwarte Piet rel (Derksen noemde Akwasi zo voor de grap). Het resultaat was het bijna einde van Vandaag Inside en het begin van haar tv-carrière.

Jan Roos: Gooi Natacha Harlequin direct van de tv

Wat die vrouw op de buis doet mag Josef weten. Niet echt leuk, niet echt grappig, niet echt interessant, niet echt getalenteerd, niet echt bijzonder, maar wel leuk als je een kleurtje erbij wil. Nu snap ik best dat deze opmerking als racistisch gezien kan worden, maar ergens worden toegevoegd vanwege je huidskleur is dat net zo in mijn ogen. Maar goed, ik ben dan ook een “witte man” en dat is tegenwoordig het kwaad van de wereld. Natacha is natuurlijk naast babbelkous bij SBS Shownieuws wel een prima advocaat. Dat vak verstaat ze zeker wel. Alleen het combineren van de twee is wat mij betreft onsmakelijk.

Jan Roos: “Niet echt leuk, niet echt grappig, niet echt interessant, niet echt getalenteerd, niet echt bijzonder, maar wel leuk als je een kleurtje erbij wil.”

Ze is namelijk tegenwoordig de tweede advocaat van Ali B. De mocrorapper die verdacht wordt van meerdere aanrandingen en verkrachtingen. Iedereen verdient een advocaat om zijn onschuld te bewijzen, maar deze mevrouw wordt ingehuurd om zijn straatje schoon te vegen in de media. Dat je je daarvoor leent, dus niet voor zijn juridische verdediging, maar voor zijn PR-campagne geeft een bittere smaak. Zo zei ze bij haar Shownieuws: “Ali heeft gewoon gebeld naar kantoor en gevraagd of ik hem wil bijstaan. We hebben met elkaar, het advocatenteam, gesproken en ik ga echt de media-aspecten doen.. Ali heeft echt een heel sterke zaak. Dat is gewoon hoe het is. Dat is wat ik nu kan inschatten als ik gewoon naar de juridische aspecten kijk. Hoe de rechter dat uiteindelijk weegt, is aan de rechter. Ik ga niet op de stoel van de rechter zitten.” Prima woordvoerder voor Ali, zou ik zo zeggen. Maar never nooit meer op de buis als iemand die haar zegje mag doen bij Shownieuws. Je weet immers nooit voor wiens karretje ze gespannen is.

30 reacties

Alex Mona Soesje

Weet je wat het is met die zwartmoppen? Ze weten het allemaal beter, wij moeten ons aanpassen maar zelf? Doen ze geen ene k@nker fliikker. Beetje het slachtoffer en de zielenpoot uit zitten te hangen. Dat werkschuw volk moet eerst maar eens wat centen gaan verdienen en wat toevoegen voor dit land! Huts!

Kale Kees

Ik zal deze πegerin zo ongelooflijk hard en langdurig aπal (mis)bruiken, dat ze de rest van haar leven bang is voor mannen, donkere ruimtes en wasmachines.

Natje

Deze zw@rte moeten terug naar de plantage, kunnen ze de hele dag buiten katoen plukker en bewegen op de ritme van de zweep. Minimaal vier zakken vol anders geen eten, en twaalf extra zweepslagen. De die πegervrouwen elke avond volledig verkr@chten net zolang tot dat er eelt op die sluitspier zit. Ze hebben al genoeg bewezen dat ze niet met vrijheid om kunnen gaan. Gewoon terug naar vroeger.

Theo de Grote (28cm)

Ik zal graag met haar de rollen om willen draaien, ik maak haar als blanke man zwanger, en daarna ga ik er van door zodat zij het half gekleurd jong alleen mag opvoeden.

Jeroen de Jong

Even die twaalfvingerige darm oprekken en afvullen.

Gerard de Rooy

Even een kwartiertje je jodocus in haar mond schuiven.

Harry de Aπusoprekker

Ik Natacha helemaal dubbel vouwen in bed, elk gat dat haar lichaam heeft zal langdurig en intensief gebruik worden inclusief haar neusgaten. Na een tijdje zal op enkelen gaten eelt zichtbaar worden. Ze zal volledig worden afgevuld met warm mannenpap en er zal geen druppeltje meer bij kunnen. Weken zal ze wijdbeens door het leven gaan en ze zal pijn ervaren bij het lopen, niezen en als ze zit te bouten.

Natacha Harlequin

free ali b.

Aal

Nogal racistisch om ze “witte” mannen te noemen. Zat racisme niet in haar gedachten ingebrand, had ze het “witte’ niet benoemd. Zwart wit denker. Wat iemands oordeel over een ander ons leert over de veroordeler.

niet veel soeps

Ik vind de rest van het Shownieuws-team ook niet veel soeps, dus wat dat betreft zit ze op de juiste plek.

M. van Ooijen

Deze site stinkt harder dan ëen vuilnisbak. Het niveau spreekt voor zich. De inhoud en niveau is die van mensen met een zeer laag IQ. Ongeveer debiel tot imbeciel. De grootste schuldige is degene die het publiek spuien van dit soort vuilnis mogelijk maakt.

Kees

Niveau 0. Heerlijk. Afvoerputje van een groep mensen die niets te zeggen heeft in de “echte” wereld.

Annabel49

Wat een verschrikkelijke, haatdragende en racistische reactie. Beschamend.

Willemien

Even voor de goede orde. Wat ik hier allemaal lees is ver beneden niveau ordinairder als dit kan niet . Mensen uit wat voor tuig zijn jullie groot gebracht.
Ieder mens heeft recht op zijn mening maar dit gaat te ver.
Het lijkt wel of ik in een andere wereld leef als ik dit allemaal lees, van de andere kant zijn het Roos aanhangers en dan (MAG) je hierin mee gaan, nee het is en blijft een ordinaire troep met deze uitspraken, waar is jullie opvoeding en ga je dat ook overbrengen naar je kinderen. Veel succes

Maria

Ik ben het niet eens wat ze zegt over Al B om hem zo te verdedigen

Natnek

NIGGGERETTEHHOOOOEEEEERRRR!!!

G

Wat een afschuwelijke racistische opmerkingen lees ik hier!!! Walgelijk! Ik hoop dat FB deze opmerkingen verwijderd en de schrijvers blokkeert! Ik hoop dat ze opgespoord kunnen worden en dat Natacha ze voor de rechter sleept!!!

Odilia geleijnse

Als ik dit allemaal neer zou schrijven ben ik geblokkeerd! Maar ze hebben wel gelijk !

Tini

Ik als wit persoon vindt de opmerkingen die hier geplaatst worden walgelijk.

Johana

1

Cora

Het was gênant hoe zij het opnam voor Alie B. Aloe B is een schoft en zij neemt nú shownieuws om Ali b schoon te praten. Weg met die Natascha, ik heb haar nooit gemogen hoort niet mij shownieuws

Jolanda

nou ik begrijp niet dat deze opmerkingen uberhaupt geplaatst mogen worden, deze mensen met hun rare anonieme namen zijn nog minderwaardiger dan de dame in kwestie. Ik ben zeker geen fan van haar, maar word misselijk van jullie reacties

henk

Als ik het geschrijf van meneer Roos lees wordt ik misselijk. En het commentaar laat je echt kotsen.

Louis

Jullie domme witte kaaskoppen kennen jullie geschiedenis niet. Jullie rijkdom verkregen door: Uitmoorden, Plunderen, etc2, ga terug naar jullie schoolbanken, schaam jullie!

Eefje

Ik vind dit diep en diep triests alle nare uitspraken.Een ieder die een rasistische bewoording gebruik zijn allemaal RASISTEN. We hoeven niet eens te zijn met elkaars bevindingen, maar gebruik ander liedevolle woorden want WE ZIJN ALLEMAAL MENSEN ONGEACHT ONZE ACHTERGROND EN HUIDSKLEUR.
Wil je respect begin een ander ook met respect te behandelen. Ook zei.

Jos Fransen

Ik kan een mening hebben over haar inbrengen, functioneren etc., maar de reacties die ik hier tegen kom, zijn gewoon weg walgelijk, extreem discrimineren en getuigt van een grote domheid en een laag allooi. Deze reacties zouden per direct verwijderd moeten worden, een schande voor onze ‘witte mannen’.

Melvin

Laat me raden geen van die racisten hier gebruikt ze echte naam

Guusje

Bijzonder dat het niveau van het artikel een stuk hoger ligt dan de reacties. Ik zal het niet over gemiddelde of mediaan hebben want dat zegt niks.
Net als de negatieve berichten die redelijk weinig impact maken (kan me voorstellen dat als je weinig impact weet te maken dat krachttermen en negativiteit toch een beetje de comfortzone is waar iemand zich prettig bij voelt, die vrijheid moet er uiteraard ook zijn).

Wat wel iets zegt is dat kleur wel degelijk wordt gebruikt voor het diversiteitsbeleid van een bedrijf of de media. Dan is het uiteraard de discussie die gevoerd kan worden, ontbreekt het echt aan talent. Voegt diegene inderdaad zo weinig toe als dat er wordt beweerd?

Johnny

Jan heeft zeker een punt

Spekpeter

Wie neemt zo’n geval nou serieus? Als zij Ali verdedigt , is hij nu al in het pak genaaid …