Entertainment

Roxy Dekker over Koen van Heest: ‘Dan word je verliefd op een ginger’

roxy dekker koen van heest

Roxy Dekker is te gast geweest in de nieuwe video van de Bankzitters, om te kijken of ze wel klaar is voor een Bankzitter. Hier deed ze voor het eerst een boekje open over haar gevoelens voor Koen van Heest.

Roxy Dekker over Koen van Heest: ‘Dan word je verliefd op een ginger’

Roxy Dekker was te gast in de nieuwste YouTube-video van de Bankzitters. Het waren net een stel kleine kleuters bij elkaar, maar ze lieten het veel te jonge grietje allemaal opdrachten doen, om af te sluiten met de vraag: “Is Roxy Ro klaar voor een Bankzitter?” Ze kwamen tot de conclusie dat als Roxy de opdrachten niet zou halen, ze niet klaar zou zijn voor een Bankzitter, niet klaar voor Koen van Heest dus. Dat mevrouw beter voor iemand anders dan dat YouTube ventje kan gaan, dat konden wij haar ook wel vertellen. Misschien iemand van haar eigen leeftijd?

Roxy kreeg hele aparte, onaantrekkelijke opdrachten, zo moest ze zo snel mogelijk een heel stuk brie naar binnenwerken en zat ze kokhalzend aan de tafel, lekker aantrekkelijk. “Ik moet yusu bijna barfen”, zegt ze. Helaas voor Roxy kreeg ze niet op tijd de brie naar binnen gewerkt en lijkt ze er bijna van te balen dat ze iets met Koen is begonnen. “Dan word je al verliefd op een ginger en dan moet je in een keer een hele brie opeten.” Voor het eerste is ze open over haar gevoelens voor Koen.

Promotiestunt

In eerste instantie leek het zangeresje haar vriendje Koen alleen in te zetten voor de promotie van haar nieuwe single Huisfeestje. Nu blijkt ook dat ze voor het nummer hebben samengewerkt.

Koen deelde afgelopen maand al een video met Roxy’s nieuwe lied, waarna zij een versie maakte waarin ze naast hem te zien was. Slim, dan krijgt ze net wat meer views. De officiële aankondiging van het lied ging daarna een stap verder: de twee zaten daadwerkelijk samen in de auto en Roxy legde kort haar hoofd op zijn arm. De video werd binnen een dag 1,6 miljoen keer bekeken. Ze weet al goed hoe ze de marketingstuntjes moet uithalen.

Ook op het account van Bankzitters werd de video gedeeld, maar niemand zag toen nog aankomen dat de groep daadwerkelijk zou gaan samenwerken met Roxy.

View post on Instagram
 

19 reacties

Kale Kees

Dat wijf is zeer geschikt voor langdurige aπale penetratie

Nog liever Kenneth en Jade Annaaaaaaaaa

Goed om te weten dat dit binnen de kortste keren klaar is en we niets hoeven mee te krijgen van dit nietszeggend stel.

Trix

Dat zal dan van onder zijn, want ik zie geen gember kleur tussen die op haar hoofd. Ook haar brauwen en snor niet.

Rogier kringspier

Leeeeeuk !
Koen keihard in zijn aπus πeuken !
Leeeuk!

Matthy

Wat de brie

Vieze Joopie

Ik zal haar aπus zo lang vol blaffen dat haar ontlasting er uit ziet als meeuwen stroπd

Theo de Grote (28cm)

Met haar zal ik graag op vakantie gaan, lekker drie weken analica

Pittige peter

Niet alleen een ginger. Hij ziet eruit als een crackjunk. Zal vast met geld te maken hebben.

Cayenne-pijper

Gingers have more fun.

Rene de bruin

Beter een rooie dan een zw@rte

Jan Pieters de Leeuw

@rene klopt als een bus, er zijn al genoeg n3gers die blanke vrouwen bevruchten. Eigen volk eerst, ook al zijn ze lelijk.

Wim Kieft

Roxy Dekker mag ik je zwanger maken. ?

Hary de Aπusoprekker

Ik zal haar zo ongelooflijk hard en bruut nemen van achteren dat ze de rest van haar leven bang is voor mannen, donkere ruimtes en wasmachines.

Rimmie Hendriks

Wat een bijzonder paar, een beetje de John Lennon en yoko Ono van deze tijd !

Jip Janssen

Mejuffrouw Dekker heeft een verleden met vele Ghanese palingen, ze is een verfijnd liefhebber en neemt haar rol daarin zeer serieus. Ze melkt ze helemaal leeg tot het allerlaatste druppeltje warme mannenpap. Ze knibbelt en sabbelt er aan of het haar lust en haar leven is en stopt niet eerder tot dat je minstens drie keer bent gekomen.

Koen van de Bankzitters

Roxy Dekker is een HOOOOEEEER !!!!!!!!

Het gaat heel goed

tiktok.com/@shownieuwsnl/video/7376936714419309856

00:45

Oké oké, nou de eerlijkheid is er nu toch wel vanaf hoor!

Want diezelfde dag had je nog een uitdagende TikTok geplaatst met allemaal rozen, waar de kruiwagen vervolgens de zenuwen van kreeg. Zoals we konden zien aan de story met het liedje Good Morning van Ye, die die even later daarna had geplaatst.

Erg jammer allemaal.

Natnek

A|DSpatiënt met t€rminale k@nker en ook nog ‘es ‘n rooie.
Het zit hem niet mee.

Albertooooooooooooooooooooo

Rox is slachtoffer van een Pro Anna geraamte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!