Columns

Jan Roos: Deken van Advocaten Amsterdam stinkt als de pest

jan roos column

Er klopt geen moer van de rel rondom Khalid Kasem en de inmenging van de Amsterdamse Deken van Advocaten. Gisteren kwam men daar tot de conclusie dat de presentator niet hoeft worden gestraft voor zijn misdragingen. Een foeigesprekje is voldoende. Nu wordt gedaan alsof de tapes waar te horen is dat Kasem een innige relatie met de Mocromaffia erop nahield en ook nog eens klanten oplicht en iemand bij het OM zegt om te kopen ook anders geïnterpreteerd kan worden.

Jan Roos: Deken van Advocaten Amsterdam stinkt als de pest

Hieronder zie je de uitleg van de Deken. Dat je die tapes niet zo serieus moet nemen. Want ja, als iemand zegt dat ie ambtenaren omkoopt en dat zijn baas, Peter R. de Vries in dit geval, zegt dat ze goede de sjaak zijn als naar buitenkomt moet je dat van de Deken zien als een beetje keuvelen zonder enige serieuze inhoud. Er zijn mensen voor minder jarenlang opgesloten, zullen we maar zeggen. Want op deze manier kan je elke geheime opname van de politie ook als gezellig overdreven kletskoek neerzetten.

Jan Roos: “Er zijn mensen voor minder jarenlang opgesloten, zullen we maar zeggen.”

Nu doet BNNVARA of hun criminele presentator is vrijgesproken. Ze gaan na het Paasweekend met hem om tafel om over zijn terugkeer te praten. Maar dat is hij allerminst. De Deken heeft zich opgeworpen als partij in de eerdere rechtszaak waar werd gevraagd te verbieden om überhaupt over de tapes te publiceren. Dat wilde de Deken hoe dan ook voorkomen. En nu spreekt dezelfde Deken zich als zogenaamd onafhankelijke partij uit dat het wel goed is zo. De slager keurt zijn eigen vlees en toch wordt er gedaan of dit iets zegt over de misdragingen van Kasem. Deze Deken stinkt een uur in de wind en heeft duidelijk iets te verbergen. Het zou mij dan ook niet bevreemden als er op de tapes ook belastend materiaal staat over de Deken zelf. En daarom proberen ze eerst de publicatie te voorkomen en nu om te doen dat er niets aan de hand is.

4 reacties

Fan van Frank Masmeijer

Jan Roos heeft gelijk.
Als Johan Derksen straks Minister-President is van dit prachtige land dan heeft hij misschien nog een positie voor Jan Roos als minister van Justitie.
Frank Masmeijer gaat misschien naar de overzeese gebieden om de import/export te controleren?
Of komt Frank Masmeijer gezellig terug op de televisie?
Als Khalid (echte crimineel) terug mag op tv dan toch zéker Frank Masmeijer (slachtoffer van zijn eigen goedheid)

Vieze joop

Nederland is verworven tot narcostaat en dat door die gezellige multiculturele samenleving. welke partijen zijn hier debet aan deze personen moeten zich verantwoorden en berecht worden

Truus

Back at ya. Die nemen we dus ook niet meer serieus. Corrupte criminele bende. Korte lijntjes.

Mark R.

Die mislukte Bloedzuiger wil met zijn berber bakkes terug op de teevee , of je nu moordenaar, gangster of pedo bent zolang je Sooooewart bent kun je alles maken in Dit 3e wereld landje.