Jan Roos breekt bijna zijn nek in het zwembad

Heftig nieuws, heftig nieuws. We weten het. Ga maar even rustig zitten, dan pakken we een glaasje water voor je. Al is water nu natuurlijk ook wel een traumatisch onderwerp voor Jantje.

Jan laat weten zijn nek bijna te hebben gebroken toen hij naar het zwembad ging. Hij zegt hier zelf het volgende over: “Ik zwom in het donker onder water en toen kwam ik keihard met mijn kop tegen de wand. Ik hoorde het gewoon kraken. Nu heb ik een stijve nek.”

Pfoe, nou, gelukkig is het goed afgelopen hoor! Kom nog maar even rustig bij van de schrik ouwe. Het is overigens wel echt weer iets wat alleen Jan overkomt.

29 reacties op “Jan Roos breekt bijna zijn nek in het zwembad

  • ditissaai zegt:

   Vroeger plaatste een spammende reaguurder hier nog wel eens de waterstanden over de afgelopen maanden. Misschien maakt dit, het topic deze keer wat meer inhoudelijker.

   8
   0
  • ome Jen zegt:

   Die ome Jan kan toch zo lekker eten he. Heerlijk smikkelen van de lasagne en rijst met biefstuk en groente. Waarna hij zo vol zit dat de misselijkheid tot aan de sterren reist en hij met zijn torpedo pens pardoes tegen de rand van het zwembad knalt!

   3
   2
  • ome Jen zegt:

   Die ome Jan kan toch zo lekker eten he. Heerlijk smikkelen van al dat lekkers! Waarna hij zo vol zit dat de misselijkheid tot aan de sterren reist en hij met zijn torpedo pens pardoes tegen de rand van het zwembad knalt!

   0
   4
 1. Ramin Rz zegt:

  Denk dat dit niet het hele verhaal is, Jan was in het tikkiebad op jacht naar leuke Marokkaanse boys en trof de verkeerde. Jan blijf nou gewoon bij mij.

  8
  4
 2. Crematorium Noord Holland zegt:

  Jan Roos, onze aanbieding voor jouw gratis crematie staat niet zo lang meer. Tot eind augustus. Inclusief koffie en cake tot 30 personen. Maak snel een afspraak vetlel, pak je voordeel

  2
  12
 3. Vuile huichelaar Roos zegt:

  Wat is die man ongekend spuuglelijk, net 45 jaar, een obesitas xxxl varken met die geniepige vieze lach achter dat brilmontuur van zijn oma. Welke klapmongool gaat het water in met zijn bril. Dit smerige varken dus, dat liegt en bedriegt.

  2
  9
 4. SCCCCC ooooppp het echte verhaal zegt:

  Het echte verhaal luidt dat Roos in het water aan het pissen was. Vlak naast een kleintje, die hij snel de schuld gaf. Zo is het minne varken. De vader van de peuter heeft Roos toen een flinke tik gegeven.

  0
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.