Columns

Jan Roos: Afscheid Johan Derksen wordt tijd

jan roos column

Het probleem van Vandaag Inside is niet dat eeuwige domme gelach van Gijp. Naast dat je precies weet wat ie gaat zeggen en hoe hard hij daarom zelf moet gieren, blijft dat best vermakelijk. Het probleem is ook niet de Ladyshave. Wilfred doet zijn werk als aangever uiterst effectief. Natuurlijk is het een vervelende man, maar dat is ook wat nodig is. Een ware zuiger. Nee, het probleem is Johan Derksen. Ik kan het niet meer aanzien.

Jan Roos: Afscheid Johan Derksen wordt tijd

Zijn riedeltje is niet meer leuk. Net als bij René weet je bij hem ook wat er gaat komen. Die mannen zitten als zolang aan die tafel dat het een groef in een langspeelplaat is geworden. Je kan het geluid uitzetten en toch woord voor woord weten wat er uitgekraamd gaat worden. Maar bij Derksen begint dat steeds meer dezelfde vervelende nonsens te worden. Voorheen was ie wel grappig grof en toen het nog over voetbal ging, had ie ook nog wat zinnigs te melden en zijn anekdotes zijn natuurlijk vermakelijk, maar de laatste tijd kleunt ie er vooral naast.

Jan Roos: “Je kan het geluid uitzetten en toch woord voor woord weten wat er uitgekraamd gaat worden.”

Met zijn 75 jaar is het wel mooi geweest. Eigenlijk had hij moeten stoppen na de kaarsrel. Heel stoer vertellen dat je bij een vrouw een kaars in haar doos had gestopt toen ze in een drankcoma op de bank lag en dan als er ophef uitbreekt roepen dat hij het onzin vindt dat men hier boos over is en dat dit ook helemaal zich niet heeft afgespeeld. Zijn geloofwaardigheid weg, zijn spontaniteit weg en vooral zit de handrem er vanaf dat moment op. Tot nu dan, want hij is de afgelopen tijd de slachtoffers van Van Nieuwkerk, Smeets en Maassen dagelijks door de stront aan het trekken. Niet leuk en ook niet Het wel mooi geweest, want het wordt een beetje zielig.

16 reacties

kaasboer

Derksen is net ouwe kaas, die blijft nog heel lang eetbaar. Dus daar zijn we voorlopig nog niet van af.

Stadsomroeper

Fascinerend artikel .
Ik zie vooral vergelijkenissen tussen Johan en Jan .
Uit beide mondjes komt vooral een hoop geluid en veel onzin .

Bert

Zolang die ouwe nog ergens fit is, gaat hij door. Zoveel programma’s van Jhonny boy draaien niet zo goed meer op Tv. Dus hij zal wel moeten en aangezien Derksen letterlijk heeft verteld dat hij huizen voor zijn dochters wil gaan kopen, hij dus ook.

Ladyshave

Niemand neemt die seniel nog serieus je ziet iedereen aan de tafel hem in zn gezicht uit te lachen, hij kijkt meewarig en weet het zelf ook.

Scooby Doo

Maar schimmelkaas stinkt. Dus Johan ook.

Papi Chilo

Aldus Jan die zegt dat ie nooit televisie kijkt

Kopie Kat

Leuk voor de afwisseling Jan ! Een eigen gemaakt artikel

Hans

Sinds cojona en zijn antisemitische uitspraken mag deze engnek wat mij betreft allang de pijp aan Maarten geven .

Ariel

Hans, ik snap wel dat hij zo strikt op dat Corona gedoe zat. Hij is kettingroker, eet wenig ongezond en is 75. Met andere woorden dan zit ie in de gevarenzone. En laat ik nu net van veel oudjes veel Corona gezever heb gehoord. Die zijn gewoon bang.

Oh hans

Zijn worden tijdens dat ‘killer virus’ zal ik nooit vergeten,smerige nsb’r !

Ab O

Johan ‘the free mason’ heeft een nep spuitje gehad.

Mark van den Oever en Jos Ubels

Dennie en Jan! al eens een leuke 4 mans aflevering geprobeerd? als jullie ons uitnodigen zorgen wij voor wat lekkere lokale biertjes en gehaktballen! we willen aandacht voor de boeren maar wij hebben natuurlijk ook een ongezoute mening over het media landschap! mail ons maar even

Maarten van R

Johannes en Martinus moeten snel samen gaan hemelen, wij zijn goed maar onze taak zit erop

John

Ik wil die man ook zo snel mogelijk van de buis halen maar helaas is z’n contract bij ons nog niet afgelopen

Maarten

Het ging inderdaad mis toen de heren aan tafel zich met andere dingen bezig gingen houden dan voetbal en en randzaken. Zodra ze het over politiek gaan hebben haak ik af.

René v/d G.

Dat levende fossiel had bij de val van de trap gewoon zijn kippennek moeten breken misselijk makend figuur en de Mol kontenlikker!