Entertainment

Yvonne Coldeweijer over NPO-directeur: ‘Affaires met productiemeiden’

yvonne coldeweijer remco van leen

Het lijkt er steeds meer op dat heel de NPO fout bezig is geweest. Er is een onderzoek gestart naar de NPO-directeur vanwege grensoverschrijdend gedrag...

Remco van Leen

Naar aanleiding van signalen dat NPO-directeur, Remco van Leen, mogelijk betrokken was bij grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn werkzaamheden bij de TROS, heeft de NPO besloten een extern onderzoek te laten uitvoeren. Tijdens het onderzoek heeft Van Leen zijn werkzaamheden neergelegd.

Een woordvoerder van de NPO gaf aan dat het afgelopen weekend berichten verschenen op sociale media en websites over grensoverschrijdend gedrag door Van Leen. Er zijn volgens de woordvoerder “recentelijk signalen binnenkomen”. Dit was voor de NPO, aanleiding om een onderzoek te laten starten. Hoewel de NPO niet heeft aangegeven op welke sociale media en websites de berichten zijn verschenen, lijkt het waarschijnlijk te gaan om het Instagram-account van ‘onze’ Yvonne Coldeweijer. Zij deelde op zaterdag dat het NPO-bestuur op de hoogte was van verschillende klachten over Remco van Leen over het grensoverschrijdend gedrag. Tientallen vrouwen zouden hebben gemeld dat ze betast, aangerand en geïntimideerd zijn door Van Leen. Van Leen zegt zelf dat hij zich niet herkent in de verhalen.

Yvonne Coldeweijer over NPO-directeur: ‘Affaires met productiemeiden’

Meneer wilde eerst nog heel Nederland voorliegen door te zeggen dat hij zich dus niet kan vinden in de aantijgingen. Hij noemde het zelfs “klinkklare onzin”, toch krabbelt hij nu terug. “Ik zit echt wel in de put nu en mijn hoofd is in de war”, aldus de NPO-directeur.

Yvonne deelde als eerste het grote nieuws over Remco. ‘Tientallen vrouwen hebben aangegeven te zijn betast, aangerand en seksueel te zijn geïntimideerd door Remco. Toch heeft het bestuur hem willens en wetens aangesteld. Hoe is dit mogelijk?’ Hoewel hij een relatie heeft met Anniko van Santen, presentatrice van Opsporing Verzocht, heeft hij toch buiten de deur gesnoept. ‘Hij heeft ook bizar veel affaires gehad met productiemeiden die hogerop wilden komen. Act surprised’, aldus Yvonne.

15 reacties

Iedereen wist het

Zoals ome Jan al eens in de uitzending heeft verteld is dit altijd al zo geweest bij Tv en media producenten. Het komt alleen nu naar buiten omdat de nieuwe generatie een sneeuwvlokjes mentaliteit heeft.

Anoek

Wat een lelijke kerel. Iets zegt mij dat die dames mee deden met als tegenprestatie carriere in de media. Zoals coal burner Anouk al eens vertelde. Als er gen… moet worden…. dan wordt er ook gen…. Alles voor de carriere. En dan jaren later met de woke shizzle van nu…. klagen.

Aniek

Anniko van Santen is toch een best mooie dame? Wat moet ze met deze lelijke bullebak? Ook omhooge…. en voor de poen. Immers met een NPO directeur in je bed, is er altijd wel een programmatje voor je.

P L I E N

Kunnen we nu voorzichtig concluderen dat al die meiden die nu werkzaam bij de NPO met een aanklacht tegen Remco van Leen zich gaan moeten melden bij een assessment bureau om te onderzoeken of zij wel de geschikte persoon voor de bewuste functie zijn?
Zo te horen loopt daar heel wat brandhout bij de NPO rond dat daar vanwege gebrek aan normen en waarden werkt in plaats van wegens competentie.

Parkmanager Altwin

Ze zouden eens bij ons moeten komen kijken op de daar wordt wat af n*****

Bart

Mooi kan Anniko van Santen aanstaande dinsdag, meteen de zaak Remco van Leen bespreken in “opsporing verzocht” en vragen om getuigen.

Holle Bolle Gijs

Ik mis de tijd dat yvonne als roodkapje rond loopten in de efteling

Scooby Doo

Wattt, laat Anniko door deze dikke Pino nemen en tegelijk neu*kt en beukt hij elke vrouw op de werkvloer.

Lange Jan

Als vrouwen hogerop willen mogen ze ook wel op mijn hoofd komen zitten.
Groetjes uit Ketsheuvel

Paty

Het viel mij laatst al op dat die Anniko gewoon verdubbeld leek in size, het leek bijna bolle Berta wel. Nja dat lijkt mij nu wel duidelijk. Die snoept met deze dikke pad mee.

Hansie

Was zijn vrouw in eerste instantie ook een van de affaires? Deze kerel ziet er niet uit, veel te zwaar en onverzocht. Iets met roem en poen en niet te vergeten garantie op een programma’tje bij de omroep. De beste man is immers een directeurtje daar.

Spekpeter

Je zal maar ‘n dochter van 20 hebben die dan ‘n keer jankend thuis komt met het verhaal dat ze ‘t moest doen met zo’n weerzinwekkende vleesberg …

Tim Hofman. De story.

Zo wordt het langzaamaan duidelijk hoe Tim Hofman in een rokje over de redactie liep, gelakte nageltjes…
Tim lonkt naar Remco en heeft vervolgens de volle schacht van Remco tot zich genomen.
Sindsdien werkt Tim Hofman bij de televisie

Pieter O

Anniko, ik heb wel een troostwortel

cousto clauso

die man lijkt wel een soort van coral Reve predator modderkuiper