Televisie

Jaimie Vaes speelt open kaart bij Robbert Rodenburg: ‘het is bijna propaganda’

Jaimie Vaes speelt open kaart bij Robbert Rodenburg: 'het is bijna propaganda'

Wat verschrikkelijk zeg. Jaimie Vaes speelt open kaart bij Robbert Rodenburg, maar dat interview duurt gewoon anderhalf uur. Dat is anderhalf uur van mijn leven dat ik nooit meer terugkrijg. Is het het waard om te kijken? Nee. Bespaar jezelf de moeite.

Jaimie Vaes speelt open kaart bij Robbert Rodenburg

Wanneer je ziet dat Robbert Rodenburg weer een interviewtje gaat afleggen met een BN’ertje voor zijn vreselijke doorgestoken kaart serie ‘Open Kaart’, weet je al ‘god, daar gaan we weer, wie heeft hij nu weer weten te strikken?’ De grap is alleen dat dit keer blijkt dat Jaimie Vaes zélf Robbert heeft benaderd voor een interview. De meid lijkt deze situatie met Lil Kleine als een koe te willen uitmelken. Ach, wat heeft die meid toch een honger naar aandacht.

‘Ik ga eerlijk zijn’

Robbert begint de aflevering dan ook met: “Jij belde mij van de week met de vraag of je je verhaal mocht doen bij mij. We hebben het er van tevoren even kort erover gehad. Je zei: ‘ik ga eerlijk zijn, ik ga open zijn, je mag me alles vragen’. Wat is je doel voornamelijk met dit interview?” Wat dan wel weer grappig is, want ze zeggen dat Robbert haar alles mocht vragen, maar zoals Yvonne Coldeweijer ook al mooi zegt op haar Instagram-pagina: er ontbreken nog een hoop vragen (lees dat onderaan het artikel terug). Het is weer zeer slap.

‘Wat gaan mensen ervan vinden?’

Op de vraag wat Jaimie haar doel is van het interview, reageert ze met: “Toen ik je eigenlijk belde, zat ik wel hoog in m’n stressmoment en ik heb er natuurlijk wel langere tijd over nagedacht van: ‘joh, is het goed om misschien wat meer duidelijkheid en openheid geven over de situatie?’ In ieder geval wat genuanceerder zoals die nu is. Dat heb ik altijd een beetje afgehouden, omdat ik me afvraag: ‘wat gaan mensen ervan vinden?'” Oh, bah, bah, bah… Het spijt me, maar ik heb geen respect voor iemand die de aandacht op deze manier opzoekt over een heftige zaak.

In een hoekje geplaatst

Ze heeft besloten haar verhaal nu dan toch te doen, omdat ze vindt dat ze ‘in een hoek wordt geplaatst waar ze niet in thuis hoort’. Daarom voelt het voor haar zogenaamd niet meer goed om haar mond te houden. En natuurlijk is dat allemaal de grootste onzin, want volgens mij zou ze momenteel gewoon lekker haar eendenbek dicht moeten houden. Over haar eendenbek gesproken… Het lijkt erop dat haar fillers flink beginnen uit te zakken, maar daar hebben we het verder maar even niet over.

‘Op zoek naar gerechtigheid’

Ze is ‘op zoek naar gerechtigheid’, omdat de dingen momenteel ‘oneerlijk’ voelen voor haar. Ze zegt er niet te zitten om zieltjes voor zich te winnen, maar daar denken wij toch echt heel anders over. Natuurlijk komt ook het ‘hoofd tussen de autodeur’-verhaal ter sprake, maar daar komt alleen maar nog heel veel meer onzin over uit haar mond. Ze zou ‘niet door hebben gehad dat iemand anders benoemd had dat haar hoofd tussen de deur zat’.

‘Het is bijna propaganda’

Yvonne zou een ‘aanname hebben gedaan zonder dat ze het bij haar gecheckt had’ en zo heeft ze nog een aantal achterlijke opmerkingen. Bijzonder is wel dat ze ook tussen neus en lippen door (en daar heeft ze weinig ruimte over) benoemd dat ze niet de behoefte voelde om het recht te praten toen ze hoorde dat haar hoofd tussen de deur zou hebben gezeten. Zoals Yvonne ook zegt: “Goed om een jaar lang haar kant van het verhaal te horen. Het voelt bijna als propaganda.”

Watch on YouTube

Nog geen reacties