Jaimie Vaes is ontslagen door Grazia na eerste werkdag

Jaimie Vaes is ontslagen door Grazia na eerste werkdag

Jaimie Vaes heeft op 26 april al een column geplaatst op Grazia. Dit is het eerste en de laatste keer dat we een column van Jaimie Vaes voorbij zien komen. Jaimie is na de eerste werkdag bij Grazia hoogste waarschijnlijk alweer ontslagen. Het lijkt erop dat Grazia zich bedacht heeft en nu een nieuwe columnist moet gaan zoeken. Maar wat is de reden dat Jaimie na de eerste werkdag alweer mocht vertrekken? 

Jaimie Vaes is nergens meer te bekennen bij Grazia

Jaimie Vaes ontslagen door Grazia na eerste werkdag, maar niemand lijkt er mee bezig te zijn. Grazia heeft ook niets laten horen over Jaimie Vaes. Het is dus de vraag waarom er geen columns meer voorbij komen. Is er misschien een kans aanwezig dat Jaimie opnieuw gelogen heeft over waar leven en alles wat hier omheen draait? 

Dit deed ze ook al over het auto-incident wat ze met Lil Kleine heeft gehad. Het schijnt zo te zijn dat ze hier zeer opvallende verklaringen over heeft gegeven. Deze verklaringen worden door de meeste mensen als leugens bestempeld. De kans is dus groot dat ze opnieuw de fout in is gegaan met haar leugens. 

Jaimie Vaes is ontslagen door Grazia na eerste werkdag: heeft Grazia geluisterd? 

Jaimie Vaes is ontslagen, maar zal Grazia hier bewust voor gekozen hebben? Alle volgers van Grazia waren het er namelijk niet mee eens dat de Jaimie Vaes als nieuwe columnist hadden gekozen. De volgers vinden Jaimie alles behalve een powervrouw. Niemand heeft er daarom moeite mee dat er geen columns verschijnen. 

Het kan dus zo zijn dat Grazia een bewuste keuze heeft gemaakt om Jaimie Vaes te ontslaan. Zij hebben namelijk veel te verliezen, terwijl Jaimie al een hele hoop mensen heeft verloren door haar leugens. Grazia heeft nog geen verklaring gegeven, maar dit kan in de toekomst nog komen.