Uit eerste hand

De nieuwe vriendin van Peter Gillis had een relatie met de ex van Nicol Kremers

De nieuwe vriendin van Peter Gillis had een relatie met de ex van Nicol Kremers

Naast mishandeling van haar kinderen is er nog meer bekend geworden over de nieuwe vriendin van Peter Gillis. Zo blijkt het dat de vrouw niet alleen geen kinderen meer in huis heeft, maar ook nog eens dat ze een relatie heeft gehad met de ex van Nicol Kremers. Het is wel erg toevallig dat deze vrouw ook een relatie heeft gehad met iemand waar Nicol Kremers mee gehad heeft. Ook hier speelt er waarschijnlijk meer dan bekend is…

De nieuwe vriendin van Peter Gillis had een relatie met de ex van Nicol Kremers

Nicol Kremers heeft een tijdje een relatie gehad met een barber. Deze vent staat vooral bekend als barber Mike. Het bijzondere hieraan is dat deze barber een winkel samen met de nieuwe liefde van Peter Gillis, Wendy van Hout, heeft geopend. De twee hebben ook een relatie gehad en hebben besloten om samen een winkel te openen hier. 

Samen hebben ze een combinatie van Barbershop Mike en 365INK geopend. Hierbij is 365INK het tatoeage bedrijf van Wendy van Hout geweest. In de corona periode is ze gestopt met het tatoeëren, maar dit kan ook voor een deel komen doordat haar relatie met barber Mike is beëindigd. In de winkel had barber Mike de voorkant van het pand en kon Wendy het tatoeëren aan de achterzijde doen. Nicol Kremers heeft met dezelfde man ook een hele tijd een relatie gehad. 

Peter zoekt ze er wel op uit

Eigenlijk verbaast het me helemaal niks dat de nieuwe vriendin van Peter Gillis een relatie met de ex van Nicol Kremers had, verbaast me eigenlijk helemaal niks. Het lijkt er zelfs een beetje op dat Peter ze hier een beetje op uitzoekt. Nicol Kremers staat nu alom bekend als een oplichtster en Wendy is ook al een tijdje niet al te lekker bezig.

Nog geen reacties