Uit eerste hand

Rob Kemps staat schaamteloos met affaire in de Story

Rob Kemps staat schaamteloos met affaire in de Story

Rob Kemps is de laatste tijd veel in het nieuws gekomen, omdat hij een affaire had tijdens zijn relatie met Miriam Swinkels. De twee zijn daarom uit elkaar gegaan, omdat Miriam achter de affaire is gekomen. Nu maakt Rob dit allemaal niet uit, want hij is open en bloot op nieuw verliefd op zijn affaire. Hij doet niet eens de moeite om het te verbergen, want hij spreekt er nu schaamteloos over in de Story. 

Rob Kemps heeft geen gevoel voor Miriam

Vorige maand zijn Rob Kemps en Miriam Swinkels uit elkaar gegaan. Beide vertelde ze dat ze als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar de kans is op dit moment vrij klein dat Miriam nog vrienden kan zijn met Rob. Rob heeft namelijk een nieuwe liefde, Stephanie Klaver. Dit is de vrouw waarmee hij ook vreemd is gegaan tijdens de relatie met Miriam. 

Stephanie lijkt veel vertrouwen te hebben in Rob, want ook zij lijkt erg blij met de situatie. Het is maar de vraag hoelang Rob Kemps dan loyaal kan blijven aan Stephanie, want Miriam is hij ook binnen een klein maandje vergeten. Rob komt er nu helemaal voor uit dat hij een nieuwe liefde heeft, want Rob Kemps staat schaamteloos met affaire in de Story

Rob Kemps staat schaamteloos met affaire in de Story: Hij is zó happy

Rob Kemps heeft besloten dat het een goed idee is om met zijn nieuwe liefde in de Story te staan. Hij staat er niet alleen gewoon in, hij staat zelfs op de cover van Story. Kennelijk support de Story het verhaal van Rob Kemps compleet. 

Stephanie Klaver vindt het allemaal wel prima, want ze ging zelf ook vreemd in de tijd dat ze met Rob bezig was. Beide hebben een affaire met elkaar gehad, terwijl ze allebei een relatie hadden op dat moment.

Nog geen reacties