Instagram

Jaimie Vaes is boos op Yvonne Coldeweijer: ‘het is propaganda’

Jaimie Vaes is boos op Yvonne Coldeweijer: 'het is propaganda'

Jaimie Vaes is boos op Yvonne Coldeweijer. Ze noemt haar zelfs ‘een nare vrouw’ die ongezond jaloers is. Volgens Jaimie moet het stoppen met de verhalen die Yvonne over haar verspreid. Ze zou een middelvinger op hebben gestoken, maar volgens Jaimie is daar natuurlijk niks van waar.

Jaimie Vaes is boos op Yvonne Coldeweijer

Eerder deelde Yvonne Coldeweijer een verhaal van Jaimie Vaes die haar middelvinger had opgestoken naar personeel van Transavia nadat ze haar vlucht had gemist. Woedend reageert ze op Instagram: “Wanneer houdt het nou een keer op? De leugens en verzinsels over mij. Om mij bewust in een slecht daglicht te plaatsen? Je afgunst lijkt bijna op ongezonde jaloezie vriendin.” Waarom zou Yvonne jaloers zijn op jouw leven als in elkaar gebokste junk?

Volgens Jaimie Vaes zijn het allemaal leugens

Zelf vindt ze het onwijs vreemd dat ze dat zou hebben gedaan en schrijft: “Ik zou m’n middelvinger hebben opgestoken naar Transavia personeel en een vliegtuig hebben laten wachten?” Ja, jij bent namelijk ook het type dat zich onbeschoft gedraagt op een concert van Chris Brown (om maar een voorbeeld te noemen). Ze beweert zelf ‘gewoon in Nederland te zijn geweest’ en legt uit dat ze ‘geen vlucht heeft gemist’.

‘Het is propaganda’

Het ligt nooit aan Jaimie, maar in dit geval zeker aan Yvonne: “Wat een nare vrouw ben je toch, Yvonne. Het begint te lijken op propaganda om mij in een kwaad daglicht te zetten. Jezus vrouw, maak je druk om je kleertjes. Die hebben je aandacht harder nodig. Begint vermoeiend te worden dit. Iedere keer hoop ik dat we liever voor elkaar kunnen zijn, maar jij voedt alleen maar haat. Dit moet stoppen! We hebben allemaal even kunnen genieten van je highlights over mijn ellende… Hoever wil je nog gaan?” Het lijkt erop dat Jaimie vergeten is dat ze zélf ooit een video aan Yvonne heeft gelekt, maar volgens haar verspreid Yvonne ‘propaganda’. Haha!

Yvonne Coldeweijer reageert: ‘life sucks’

Yvonne Coldeweijer heeft uiteraard gereageerd op de woedeuitbarsting van Jaimie Vaes en legt uit dat haar juice inderdaad niet honderd procent bleek te kloppen. Volgens Yv ging het niet om de vlucht van Ibiza naar Nederland, maar andersom. Anders dan dat is het verhaal wél helemaal waar. “Zo werd haar reisje naar Ibiez helaas door haar neus geboord en moest ze verplicht gaan feesten in ons koude kikkerlandje. Life sucks.” Wat de waarheid is, zullen we nooit zeker weten, maar we weten wel wie beter te vertrouwen is…

Nog geen reacties