Relletjes

Jaap Reesema woest op Sander Schimmelpenninck en loopt weg

Jaap Reesema woest op Sander Schimmelpenninck en loopt weg

Jaap Reesema woest op Sander Schimmelpenninck en loopt weg. Dat was duidelijk te zien in een aflevering van hun podcast die ze hi-la-risch genoeg Zelfspodcast hebben genoemd. Het gaat om een opname van zes dagen geleden. Bekijk hier die beelden.

Oh, oh… Onze favoriete karakters in Nederland: Jaap Zondernek en Sander Schimmelpik hebben met elkaar lopen ruziën. Wat heerlijk! Wat een prachtig primeurtje. Het lijkt erop dat Sander boos is op Jaap, omdat hij de week ervoor niet aanwezig was. En niet alleen dat. Sander beweert dat het beter gaat als Jaap er ‘niet doorheen kakelt’.

Sander trapt ‘m af met: “Jaap, ik wil niet vervelend zijn, maar je ziet wel wat er gebeurt als jij er niet de hele tijd doorheen kakelt. Dan krijg je een f*cking goeie aflevering.” Oef… Is dat even een trap op het ego van mr. Zondernek. Daar reageert hij ook gelijk erg fel op: “Wat lul je nou, je bent niks zonder mij. Deze hele f*cking podcast is niets zonder mij.”

Jaap benoemt dat de podcast niks zonder hem was geweest. Deze man heeft nog nooit in een spiegel gekeken en daarom last van grootheidswaanzin. “Waarom was je er dan niet? Je was er gewoon niet, hè?”, zegt Schimmelpik dan weer. “Je hebt me niet uitgenodigd, jongen.”

Jaap schreeuwt: “Je wist toch dat ik weg ging?” Sander’s felle antwoord daarop is: “Je bent gewoon f*cking jaloers omdat het een goeie aflevering was.” En dan is voor Jaap de maat vol. Hij stapt boos op en gaat stampvoetend weg: “Je doet deze f*cking podcast maar in je eentje. Ik ben weg.” Nou moet ik toch zeggen dat ik het allemaal erg op een slecht toneelstukje vindt lijken. Dat zou dan toch weer erg jammer zijn. We krijgen elke dag al een aflevering van GTST met kinderen die geen acteerschool hebben gehad op televisie.

Bekijk de beelden hieronder en oordeel zelf.

[sc name=”zelfspodcast”][/sc]

Nog geen reacties