Jaap Reesema pleegt plagiaat

Het vierde kind van Kim Kötter, Jaap Reesema pleegt plagiaat. Kort geleden bracht hij een nieuwe single uit genaamd Code Rood, maar die lijkt verdacht veel op een ander nummer.

De reacties onder het YouTube-filmpje staan helemaal vol met mensen die zeggen dat het nummer wel heel erg veel weg heeft van het nummer Happy Now van Zedd. Oeps… Jaapie zonder nek blijkt ook weer Jaapie zonder talent.

27 reacties op “Jaap Reesema pleegt plagiaat

   • NIBUD zegt:

    Ook zo’n last van de inflatie? Zit u in de schulden of komt u niet meer rond? Er zijn vele manieren hoe u geld kunt besparen. Bijvoorbeeld door GEEN 5 euro te doneren aan het duo list&bedrog.

    10
    18
  • Jimbo zegt:

   Had u maar gestudeerd, had u het geweten. Open voor de grap eens een woordenboek en wetboek. Misschien lijkt u bij tijd minder achterlijk. Net zo triest waarschijnlijk. Je zal maar trollen als carrière hebben.

   9
   6
 1. Liposuctiekliniek Joyce zegt:

  Begin me toch enigzins zorgen te maken. We zitten nu een in café, Jan is alweer aardig lam en liep langs een tafel met dikke Engelse wijven en zei:’ they call me the tounge in Holland’ terwijl hij likgebaren maakte. 😛

  9
  5
 2. Zo romantisch ooit zegt:

  Ooit leek het een sprookje / repetities
  En gij Big Roos
  Be (f) loofd u eeuwige trouw en zult u beffen joycie het vrouwenvarken in voor en tegenspoed

  0
  7
 3. Marco B. de kindervriend zegt:

  Jaap kotsema is gewoon een medisch experiment met de stem van een slippende V-snaar, zijn zangkwaliteit is te vergelijken met de kwaliteit van de vis van zijn schoonvader!

  17
  0
  • Janus doet een schietgebedje in Spanje zegt:

   Zondagmiddag
   Heilige Marietje
   Die ik hemels wil beffen
   Op mijn gezicht moge u zakken
   Veeg wel eerst uw maagdelijke reedt na het pissen of kakken

   6
   4
 4. Gall & Gall zegt:

  Hee Jan bolle grappenmaker. Leuk dat je nog even binnen waggelde. Zat je niet in Spanje haha ze trapoen er allemaal in die domme donateurs. Natuurlijk mag je met 5 euro biljetten blijven betalen

  4
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.