Is dit dé mancave van Nick Schilder en Simon Keizer?

Nick-Schilder

De website van Bekendeburen deelt een kantoorpand waar het bedrijf van zowel Nick als Simon is gevestigd. Is dit dé mancave van Nick Schilder en Simon Keizer?

Het Volendamse zangduo is niet langer meer een duo te noemen en dat is algemeen bekend. Al treden de twee nu nog wel veel op en sluiten ze het volgend jaar af met een afscheidsconcert.

Wat echter niet helemaal algemeen bekend is, is het de reden voor het opbreken van het zangduo. De twee zeggen zelf namelijk dat ze er gewoon klaar mee waren. Vooral Simon, dan. Maar wij geloven er allemaal geen snars van.

De twee hebben de boel bij elkaar gesnoven en gen**kt en daarmee volop van het artiestenleven genoten. Vooral Simon bleek een losgeslagen jachthond te zijn die niet genoeg kon krijgen van het vreemdgaan. Nick was daar nu klaar mee en wilde zijn gezinsleven oppakken.

Het gerucht ging dat de vrouwtjes meegenomen werden naar ‘de mancave’. Bekendeburen deelt het bedrijfspand van het duo. Zou dit dan dé mancave zijn? Bekijk de foto hieronder.

536B47FF 3F24 4F35 9C3A 948078D85747
Is dit dé mancave van Nick Schilder en Simon Keizer? 3

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN