Irene Moors boos op Roddelpraat

Irene Moors Carlo

Zo gaat dat natuurlijk altijd. Een van je beste vrienden wordt beschuldigt van iets en dan word je boos op de boodschappers. Het is allemaal onzin, totdat het geen onzin meer is. En dat is het alsnog zielig voor je vriend en was het allemaal een heksenjacht. Enfin, Irene Moors is heel boos op het verhaal van Roddelpraat dat Carlo Boszhard zijn handen niet thuis kan houden.

“De aantijging was dat er ongewenste intimiteiten met minderjarige jongens was, daar is het allemaal mee begonnen. Allemaal bullshit.” Ten eerste: hoe weet ze dat? Dat verhaal over minderjarige jongen stond overigens in de Story. Wij brachten het verhaal dat dit over Carlo gaat. En Carlo staat bekend in Hilversum als een extreem handtastelijke man.

“Niet dat het zomaar overwaait, maar uiteindelijk is het wel weer achter de rug, dat gesodemieter. Ik heb dertig jaar naast Carlo gezeten en dingen gaan zoals ze gaan op een werkvloer. Meer kan ik er niet over zeggen. Iedereen kan van alles roepen.” Wat betekent “dingen gaan zoals ze gaan op de werkvloer”? Dat lijkt een beetje goedpraterij. Want wij hebben uit heel veel bronnen vernomen dat hij op die werkvloer zonder knipperen en zonder vragen aan mannen zit.

Aangifte

Irene weet niet of de aangifte van Carlo zo handig is. “Ik denk weleens: misschien is helemaal niets doen bij dit soort onzindingen toch het beste.” Nou ja, als we ooit voor moeten komen zullen we ons verdedigen met een enorme stapel aan bewijsmateriaal. En dat is schadelijker voor hem dan voor ons. We wachten af.

28 reacties op “Irene Moors boos op Roddelpraat

 1. Irene Lover zegt:

  Iedereen die van een nat kutje houdt moet achter sluiten. Ik zou die Irene helemaal volblaffen

  20
  5
 2. Gerard van den Burg zegt:

  Carlo is een lul maar ik snap dat Irene Moors het voor hem opneemt, ze heeft een mooi karakter.
  En ze heeft een mooi figuur. Ik zou haar zonder twijfel doen.

  16
  6
  • Boris Klundert zegt:

   Het is sneu dat Carlo net voor het einde van zijn carrière is ontmaskerd als pederast. Jimmy Saville had het beter geregeld, die ging eerst dood voor de beerput openging.

   20
   0
 3. Rob Droplul zegt:

  Irene is behoorlijk over de datum volgend de tv-bazen maar misschien heeft haar carrière nog een kans als kandidaat in De Verraders? En anders als actrice in soft-erotische thrillers. Ik zou haar zeker doen.

  18
  3
 4. Waar is mijn pakje zegt:

  De dingen gaan zoals ze gaan op de werkvloer.Lekker statement.Als je deze reactie leest dan weet je als ouder toch genoeg.Dus met andere woorden,laat je kinderen niet/nooit mee doen aan shows op tv.

  13
  1
  • Ethische Eduard zegt:

   Irene heeft geaccepteerd dat die Carlo Boszhart een grijpgrage idioot is. Geen moment heeft ze ingegrepen. Maakt haar dat medeplichtig?

   17
   0
 5. Ollie het Olijke Olifantje zegt:

  Ik zou Irene doen maar alleen als kantinejuffrouw verkleed (zij dan hè), kom hoe heet die juf ook weer. Ja die. Ik stort haar hele centenbakje vol.

  10
  1
 6. Trekdrop zegt:

  Trekdrop vraagt zich af of er nog wel BN-ertjes bestaan die hun handjes netjes thuis kunnen houden

  9
  0
  • Gertjan Bierstekers zegt:

   Vraag het Peter vd Vorst.
   Die heeft -als het goed is- een integriteitsbeleid uitgedeeld aan alle medewerkers.

   Daar komen binnenkort nog wel wat lijken uit de kast als het eerste zwarte schaap over de dam is.

   2
   0
 7. Ruben zegt:

  Irene Moors is een manipulerend stuk vreten als kind keek ik naar Telekids in de veronderstelling dat zij en Carlo een setje waren wat blijkt Carlo is een pis nicht en een kinder verkrachter!

  18
  0
 8. Marco Santini zegt:

  Carlo hoort hangende het onderzoek niet op televisie te verschijnen.
  #MeToo heeft de wereld veranderd.
  Dat zouden die baasjes uit het oude tijdperk intussen toch moeten inzien?

  9
  0
  • Theo Kleinstra zegt:

   Het blijft toch een akelig lekkere MILF die Irene Moors. Daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten ja.
   Nou ja, wel eerst een hele nacht van rampetampstra met r dikke reet vanzelf. Dan heeft ze wel een beschuitje verdiend denk?

   3
   0
 9. ikbengehakt zegt:

  Irene Moors was leuk.. toen niet meer.. en is nu al een poosje overleden.. waarom staat dit lijk op deze website.. en does wat carlo’s juice geven aan ons.. Die enorme stapel aan bewijsmateriaal hoort publiek toegankelijk te zijn

  0
  0

Reacties zijn gesloten.