Irene Moors neemt het voor Carlo B op

Irene Moors Carlo

En dat is natuurlijk heel lief van haar. Dit was te lezen in het roddelblad Weekend. “Carlo Boszhard heeft het zwaar te verduren. Hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en heeft dan ook aangifte gedaan tegen de site die dat schreef.”

Dat hij aangifte heeft gedaan tegen de site die dat schreef, dat moet hij gewoon doen als het hem zó dwarszit. Zo’n beschuldiging van iets wat niet waar is… dat is gewoon onrechtmatig. En dan wil je daar iets aan doen”, aldus Moors. Maar tegen welke site heeft Carlo B dan aangifte gedaan? Want volgens ons was het tegen het Youtube-programma Roddelpraat.

Allemaal leuk en aardig, maar dit toont dus aan dat Irene en de koekenbakker die dit heeft geschreven niet weten waarover ze het hebben. Triest.

15 reacties op “Irene Moors neemt het voor Carlo B op

  • Osamab zegt:

   Irene werkt al onei dig lang met Carlo samen dus ik begrijp wel dat ze het voor hem opneemt,temeer omdat niet duidelijk is of hier sprake is van gekdoenerij door Carlo of van overschrijdend gedrag dat anderen heeft beschadigd.

   4
   4
 1. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Ik kan de reactie van Irene wel begrijpen. De seksuele moraal was 15 jaar geleden anders dan nu. Op de universiteit waren relaties tussen studente en afstudeerbegeleider vrij normaal. Dat Irene vond dat er niet raars gebeurde begrijp ik dus wel. Als je nu het item “het hapje van de week” in Life4You zou uitzenden ben je gelijk gecanceled. In dat item kwam een knappe jongeman een hapje brengen; Carlo maakte dan allerlei seksuele toespelingen.

  3
  4
 2. Ireen Worst zegt:

  Ach ja zo zie maar weer dat deze selectieve verontwaardiging gebaseerd is op niets.
  Irene heeft het filmpje van Roddelpraat niet eens gezien, gegeven het feit dat ze zit te zwammen over een site. Maar dat is zo vaak. Mensen die vallen over elkaar en pakken er selectief een zinnetje uit. Hebben het beeld niet eens gezien en baseren zich op een retweet van Twitter o.i.d.

  3
  1
 3. Bullshit zegt:

  Totdat ze niet meer kan ontkennen… en maakt ze ervan dat ze nooit wat heeft gemerkt…

  3
  1
  • Dr Spock zegt:

   Dat deed Linda ook.
   Keihard ontkennen.
   En toen er niets meer te ontkennen viel werd ze voor het gemak zelf slachtoffer. Geen woord over Vieze Jeroentje daar in de kliniek in Nashville, en geen woord over al die slachtoffers van Vieze Jeroentje.

   6
   0
 4. Ryan zegt:

  Kom eens met echt bewijs als jullie hem beschuldigen van…

  Dit gaat nu al weken door, als het echt zo is.. hebben jullie bewijzen? Deel ze… Anders zijn jullie gewoon bezig mensen zwart te maken. Gewoon aandacht zoekerij. Geen mensen voor dingen uitmaken als je geen bewijs kan delen met de menigte.. dan hou je lekker je bek dicht.

  Dennis is ook pedo, hij houdt vsn meisjes met kinderlichamen… nu is ie missnog 25, maar over 10jaar wilt hij ook alleen nog met kinderlijke figuren afspreken die net 18 zijn..
  Mja als je dat zegt is gelijk janken bij Dennis en Jan. Terwijl iedereen het wel ziet…

  0
  1
  • Rook zegt:

   Waar rook is, is vuur… kijk maar naar The Voice…. Hadden ook veel gasten grote mond met kom met bewijs totdat Tim Hofman met bewijs kwam en hielden diezelfde gasten ineens allemaal hun mond…

   1
   0

Reacties zijn gesloten.