Irene Moors neemt het voor Carlo B op

En dat is natuurlijk heel lief van haar. Dit was te lezen in het roddelblad Weekend. “Carlo Boszhard heeft het zwaar te verduren. Hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en heeft dan ook aangifte gedaan tegen de site die dat schreef.”

Dat hij aangifte heeft gedaan tegen de site die dat schreef, dat moet hij gewoon doen als het hem zó dwarszit. Zo’n beschuldiging van iets wat niet waar is… dat is gewoon onrechtmatig. En dan wil je daar iets aan doen”, aldus Moors. Maar tegen welke site heeft Carlo B dan aangifte gedaan? Want volgens ons was het tegen het Youtube-programma Roddelpraat.

Allemaal leuk en aardig, maar dit toont dus aan dat Irene en de koekenbakker die dit heeft geschreven niet weten waarover ze het hebben. Triest.

15 reacties op “Irene Moors neemt het voor Carlo B op

 1. Dominique Weesie zegt:

  Maar tegen welke site heeft Carlo B dan aangifte gedaan? Want volgens ons was het tegen het Youtube-programma Roddelpraat. <- aldus Jan schrijvend op de site roddelpraat.nl

  6
  8
  • Osamab zegt:

   Irene werkt al onei dig lang met Carlo samen dus ik begrijp wel dat ze het voor hem opneemt,temeer omdat niet duidelijk is of hier sprake is van gekdoenerij door Carlo of van overschrijdend gedrag dat anderen heeft beschadigd.

   4
   4
   • Pieter zegt:

    Als je bij wijze van ‘ gekdoenerij’ in je kruis gegrepen wordt door een kerel dan zou je hem een bloemkooloor slaan lijkt mij. Bij de RTL en de Talpa lijkt het normaal dat dit steeds gebeurde. Zo normaal dus dat iedereen het deed. Ik vind dat onbehoorlijk en erg ranzig, dus goede zaak dat Carlo z’n biezen pakt en voor altijd uit beeld verdwijnt.
    Samen met al die andere vieze mannetjes.

    12
    5
    • Dop Merckstadt zegt:

     Pas als Carlo naar de Recovery Ranch in Nunnelly, Tennessee vertrekt weten we dat hij aan zichzelf gaat werken. Tot die tijd lacht hij iedereen uit en gaat gewoon op oude voet verder. Zijn er geen aangiftes gedaan tegen Carlo?

     8
     0
     • Dolf Pietersen zegt:

      Over Arie Boomsma horen we al een tijdje niets meer. Terwijl de sauna’s gewoon weer open zijn

      1
      0
 2. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Ik kan de reactie van Irene wel begrijpen. De seksuele moraal was 15 jaar geleden anders dan nu. Op de universiteit waren relaties tussen studente en afstudeerbegeleider vrij normaal. Dat Irene vond dat er niet raars gebeurde begrijp ik dus wel. Als je nu het item “het hapje van de week” in Life4You zou uitzenden ben je gelijk gecanceled. In dat item kwam een knappe jongeman een hapje brengen; Carlo maakte dan allerlei seksuele toespelingen.

  3
  4
 3. Ireen Worst zegt:

  Ach ja zo zie maar weer dat deze selectieve verontwaardiging gebaseerd is op niets.
  Irene heeft het filmpje van Roddelpraat niet eens gezien, gegeven het feit dat ze zit te zwammen over een site. Maar dat is zo vaak. Mensen die vallen over elkaar en pakken er selectief een zinnetje uit. Hebben het beeld niet eens gezien en baseren zich op een retweet van Twitter o.i.d.

  3
  1
 4. Rare Dingen zegt:

  Er zit een luchtje aan deze zaak.
  Peter van de Vorst beschermt die Carlo Boshart en dat maakt hem net zo medeplichtig.
  Beetje raar dat Marco B wordt opgeofferd en dan Vieze Jeroentje wordt opgeofferd en dat Ali B al bijna geëmigreerd is.
  Maar Carlo Boshart mag gewoon blijven bij RTL.? Rare zaak…..
  Misschien moet Roddelpraat nog een beetje harder roeren waar het stinkt.

  11
  3
  • François de Bakker zegt:

   Ze hebben het op de burelen van RTL spaans benauwd over de volgende zaak met smeerpijperij door die zogenaamde bn-ers.
   Er blijft geen enkele presentator over vrezen ze. Dan krijg je wat er bij Talpa nu gebeurt: daar is nota bene Jeroen van der Boom de hele zaterdagavond aan het presenteren.
   De hele camping is gaan jeu de boulen want niemand heeft daar trek in

   4
   1
  • Dr Spock zegt:

   Dat deed Linda ook.
   Keihard ontkennen.
   En toen er niets meer te ontkennen viel werd ze voor het gemak zelf slachtoffer. Geen woord over Vieze Jeroentje daar in de kliniek in Nashville, en geen woord over al die slachtoffers van Vieze Jeroentje.

   6
   0
 5. Ryan zegt:

  Kom eens met echt bewijs als jullie hem beschuldigen van…

  Dit gaat nu al weken door, als het echt zo is.. hebben jullie bewijzen? Deel ze… Anders zijn jullie gewoon bezig mensen zwart te maken. Gewoon aandacht zoekerij. Geen mensen voor dingen uitmaken als je geen bewijs kan delen met de menigte.. dan hou je lekker je bek dicht.

  Dennis is ook pedo, hij houdt vsn meisjes met kinderlichamen… nu is ie missnog 25, maar over 10jaar wilt hij ook alleen nog met kinderlijke figuren afspreken die net 18 zijn..
  Mja als je dat zegt is gelijk janken bij Dennis en Jan. Terwijl iedereen het wel ziet…

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.