Uit eerste hand

Irene Moors boos op Roddelpraat

Irene-Moors-Carlo

Zo gaat dat natuurlijk altijd. Een van je beste vrienden wordt beschuldigt van iets en dan word je boos op de boodschappers. Het is allemaal onzin, totdat het geen onzin meer is. En dat is het alsnog zielig voor je vriend en was het allemaal een heksenjacht. Enfin, Irene Moors is heel boos op het verhaal van Roddelpraat dat Carlo Boszhard zijn handen niet thuis kan houden.

“De aantijging was dat er ongewenste intimiteiten met minderjarige jongens was, daar is het allemaal mee begonnen. Allemaal bullshit.” Ten eerste: hoe weet ze dat? Dat verhaal over minderjarige jongen stond overigens in de Story. Wij brachten het verhaal dat dit over Carlo gaat. En Carlo staat bekend in Hilversum als een extreem handtastelijke man.

“Niet dat het zomaar overwaait, maar uiteindelijk is het wel weer achter de rug, dat gesodemieter. Ik heb dertig jaar naast Carlo gezeten en dingen gaan zoals ze gaan op een werkvloer. Meer kan ik er niet over zeggen. Iedereen kan van alles roepen.” Wat betekent “dingen gaan zoals ze gaan op de werkvloer”? Dat lijkt een beetje goedpraterij. Want wij hebben uit heel veel bronnen vernomen dat hij op die werkvloer zonder knipperen en zonder vragen aan mannen zit.

Aangifte

Irene weet niet of de aangifte van Carlo zo handig is. “Ik denk weleens: misschien is helemaal niets doen bij dit soort onzindingen toch het beste.” Nou ja, als we ooit voor moeten komen zullen we ons verdedigen met een enorme stapel aan bewijsmateriaal. En dat is schadelijker voor hem dan voor ons. We wachten af.

Nog geen reacties