Influencer: “witte mensen” krijgen meer geld

Wat lijkt het me toch heerlijk om meer pigment te hebben. Als er iets mis of minder gaat geef je jouw eigen kleur als reden van falen en wijs je naar mensen met minder pigment en zeg je dat zij het beter hebben vanwege hun kleur. Racisme als excuus voor alles. Nu weer in een influencer die roept dat ze minder betaald krijgt omdat ze “van kleur” is.

Het zou er natuurlijk ook mee te maken kunnen hebben dat geen hond deze Farrah Mousha kent. Ze heeft godbetere nog minder volgers op Insta dan onze Jan. En zoveel kleur heeft ze nou ook weer niet.

21 reacties op “Influencer: “witte mensen” krijgen meer geld

 1. Om te kotsen zegt:

  Wie is dit mokkel??
  Als je jezelf influencer noemt dan weet je al dat je met iemand te maken heeft die totaal de realiteit verloren heeft. Ik kots op deze zelfbenoemde influencers die denken dat ze iets voorstellen omdat ze op een paar foto’s staan. Gvd ga een echte baan zoeken stelletje mongolen en ga iets bijdragen aan de maatschappij. Kansloos volk! Mijn WC zit nu al weer vol en de dag is nog maar net begonnen en dan staan de feestdagen ook nog voor de deur. Gelukkig heb ik 2 WC’s in huis, want het walgelijk volk waar je van moet kotsen is niet om aan te slepen tegenwoordig.

  27
  1
 2. RastaRacisti zegt:

  Pardon, maar meent deze mevrouw soms dat ze zwart is? Ze lijkt mij eerder van turkse of marokkaanse origine. Kijk Defano Holwijn heeft een punt, die is echt soe-wart, maar als de beige mensen (zandmensen) nu ook al gaan vingerwijzen dan is het hek van de dam.

  7
  1
 3. Farrah zegt:

  Natuurlijk krijgen blanke mensen meer geld dan Marekane.
  De verzekering moet immers continu uitkeren wanneer er weer een neef van Farrah Mousha, zonder zichzelf voor te stellen is langs geweest.

  13
  0
 4. Johan Meijer zegt:

  Hoi Farrah Mousha. Je bent een lekker wijf. Neuken?
  Kijk ik weet dat op basis van die zand koeltoer, neukoh niet echt lekker valt daaro bij de familie.
  Als ik nou eens een lekker schapie meeneem voor je oom.
  Is dan iedereen blij?
  Nou kus op je poes en tot snel.
  kusje, Johan

  11
  1
 5. Glennis aan de race zegt:

  Als je niks meer kan/wil op de arbeidsmarkt dan wordt je schijnbaar influencer,begin je een Y.T kanaal pleur je je hele leven op Insta en Facebook.
  Als dan blijkt dat je niet boeiend genoeg bent en niemand je blijkt te volgen trek je gewoon de racismekaart ROT FF LEKKER OP ga wat doen met je leven.
  Je hebt geen 16 jaar dagonderwijs gevolgt om de hele dag kutfilmpjes te uploaden.
  Zo te zien ben je een knappe en slimme vrouw maar je bekendheid komt niet van de grond kap er dan lekker mee ,ga studeren en ziek een reguliere baan. Het ligt niet aan je huidskleur of afkomst er zijn gewoon TE veel Y.T kanalen

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.