Igmar Felicia deelt pijnlijke video over werkloos zijn

Igmar Felicia deelt pijnlijke video over werkloos zijn

Igmar Felicia deelt pijnlijke video over werkloos zijn. Hij zit dagenlang eenzaam op de bank helemaal niets te doen en besloot daar een vreselijke video van te maken.

Igmar Felicia deelt pijnlijke video over werkloos zijn

“Ben jij ook freelancer? Geef dan alle gouden tips die je hebt. Ben je geen freelancer, geef dan geen tips.
Dan is het namelijk net alsof een rijinstructeur iemand gaat leren breien. Als je geen freelancer bent mag je er wel allemaal andere dingen hieronder zeggen, want het is een vrij land. Zolang het maar geen tips zijn”, schrijft Igmar bij zijn vreselijke post op Instagram.

Lachen of huilen

“Ik ben dus van de categorie die nog nooit een cv heeft gemaakt, geen LinkedIn heeft.” Het laatste sollicitatiegesprek wat hij had, was bij de C1000 als vakkenvuller. Ook heeft hij geen partner en/of kind(eren) en is daarom ook nog eens alleen. Het is een filmpje geworden waarvan je je afvraagt of je er om moet lachen of juist huilen.

Ontzettend triest

Eigenlijk is het filmpje ontzettend triest, omdat hij gewoon écht niets anders doet dan het spelen van een spelletje op zijn computer. Misschien verandert hij zijn outfit wel eens, maar verder hangt hij dagenlang werkloos op de bank. Bedankt voor deze video, Igmar.