Idiote advocate doet zich voor als slachtoffer Derksen

Johan Derksen en Bram Moszkowicz hebben Talpa corvee

We worden wel vaker geconfronteerd met vrouwtjes die hun vermeende verkrachting/aanranding uitventen alsof het het beste is dat ze ooit is overkomen. Maar nu wordt het wel heel erg triest. Jolande ter Avest, notabene advocaat, doet zich voor als slachtoffer van kaars-gate. Het blijkt verzonnen te zijn, meldt ze later.

Wat de vrouw ermee probeert te bereiken is onbekend. Blijkbaar wil ze een statement maken, maar het enige statement dat hier gemaakt wordt is dat ze knettergek is.

32 reacties op “Idiote advocate doet zich voor als slachtoffer Derksen

 1. Kat zegt:

  tsss, wat een aandachttrekker ! slaat werkelijk als een tang op een varken en al helemaal omdat ze er niets mee te maken heeft,rot op jankerd!

  129
  1
 2. John zegt:

  Dit is onoronisch misschien wel de meest treurige manier van aandachtszoeken die ik ooit gezien heb. Doen alsof je zelf slachtoffer bent. Treurig

  63
  2
  • Sadie zegt:

   Dit w**f moet meteen worden aangeklaagd! Dat hele verhaal van Johan is gwn een manier om het deugvolk in dit k*tland te tarten. De vrouwtjes(ik ben ook een vrouw)zijn net zo erg, alleen stiekem. Vrouwtjes in hoge functies(bv. L.de Mol en deze “advocate”) zijn ook zulke types die met hun macht mannen onderdrukken. Een mannelijk model die in zijn enthousiasme een selfie met die botox-kop van d’r ontslaat de arme jongen. Ik als vrouw schaam me voor dit soort machtsmisbruikers. Als je die kop van advocate ziet, weet je toch al dat ze 50 jaar nog niet geboren was(of heeft ze dezelfde plastisch chirurg als LindahetPaard?)Dit zijn de gifslangen van deze verrotte deugcultuur.

   25
   2
 3. Achterdocht zegt:

  Betaald door John de Mol.
  Of door Paul Römer.

  Met geld maken ze elk incident onbetekenend, of ze kopen getuigen af. Of ze betalen vermeende slachtoffers.

  15
  3
 4. St. Aart de Lingen zegt:

  Gaat niet over haarzelf? Echt wel. Kan ze het wel gieten in een derde persoon die ze niet kent en gesproken heeft. Komt uit haar gedachten en pen. Is haar kijk op. Gaat over haar. Schrijf dat dan in de eerste persoon. Voor alle slachtoffers geschreven? Mooie draai in haar hoofd. Want ze schreef het voor zichzelf. Niet voor slachtoffers of lezers. En zo is het. Of zij dat zelf doorheeft of niet.

  9
  10
 5. Barr zegt:

  Helemaal ontspoord dit soort vrouwen. 50 jaar lang een last meedragen van een kaars tussen je benen. Al zat hij er wel in je wou toch ook zijn pielemoos tussen je benen hebben? Wat een grappenmakers!!

  23
  6
 6. Rijdende Rechter zegt:

  “Ik heb het stuk niet gezien… … Weet ook niet wat hij precies heeft gezegd.”

  En dan zo’n achterlijk stuk schrijven, holy fuck wat een achterlijk wijf.

  16
  1
  • Mieke zegt:

   Ze gaat zich eerst openbaar bekend maken… zo gezegd,… is advocate,…….,
   Maar is dan toch niet t slachtoffer… .
   Wat een dom gelul van een nog dommer wijf.

   11
   1
 7. Jerry zegt:

  Walgelijke vent die Johan ik sta volledig achter deze beste mevrouw aandachtstrekker of niet. Dit is gewoon verkrachting punt!

  3
  27
 8. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  En, dit soort mensen kunnen advocaat worden. Die moeten de gewone Jan L*llen bijstaan als het fout is gegaan. Klaar ben je als je door dit psychisch instabiele gebakkie met een narcistische dwangstoornis verdedigd moet worden. Er zijn advocaten voor minder van het tableau geschrapt. Ik wens dat mens persoonlijk voor de rest van haar leven de 100 uren kaars van Johan in haar vagijn.

  9
  0
 9. Trudy zegt:

  Volgevroten obesitas haatvarken Jantje Roos / wie kent de pleurishond niet / doet zich voor als zijnde wat kilootjes er af te gaan fietsen. Nee minne zure glasbakbig / drankorgel.
  Gaat hem niet worden haatvarken

  2
  13
  • Renate van der Gijp zegt:

   Ey Trudy je bent zelf een 120kg ovrrgewicht snol. Ga je tanden poetsen en stuur wat solicitatiebrieven eruit want wij betalen jouw uitkering jij ongewassen varken.

   7
   0
 10. Denise zegt:

  Waarom hebben jullie dat stukje waar ze aangeeft dat het nep is onder aan haar brief d’r afgeknipt??? Deze advocaat schrijft wel vaker verschillende blogs en ze zet het er altijd bij. Een soort van andere blik op dingen. Is zij niet dezelfde de vrouw die dat stukje schreef over lil kleine?

  1
  4
 11. Tweede Hans zegt:

  Ben ik nou gek of is er een heksenjacht ontstaan op Derksen en VV zonder ook maar iets te weten van het vermeende slachtoffer. Dat Derksen niet de meest tactische man is snap ik ook wel. En dat hij zich te goed voelt om geen excuses te maken is ook niet goed. Maar voor hetzelfde geld is mevrouw kaars sochtends wakker geworden, naar de keuken gelopen en heeft een glaasje water gedronken en is ze zich helemaal niet bewust van die kaars. Who knows (alleen de dame in kwestie dus)

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.