Horeca dicht, theetent Rachel Hazes open

Ik snap er werkelijk geen ene mallemoer meer van. Sowieso is deze lockdown onbegrijpelijk. De Omicron-variant is juist minder ziekmakend en daardoor een zegen. Laat iedereen het heel snel krijgen, aldus viroloog Jan Roos. Maar nu mag de theetoko van Rachel opeens wel open blijven omdat het take away is.

Midden in een winkelcentrum en binnen. Dat mag wel omdat je de thee mee kan nemen. Ok. Dan zou je toch werkelijk elke horecatent open kunnen gooien waar je het eten en drinken binnen kan bestellen en meenemen. Maar dat mag dan weer niet.

19 reacties op “Horeca dicht, theetent Rachel Hazes open

 1. Clubber Lang zegt:

  Uhh dat mag juist wel Jantje. Afhalen zou elke horeca tent mogen, volgens dit beleid. Zolang je het maar goed regelt ter plaatse met bestellen en betalen.
  Had je geen inspiratie meer vanochtend?

  22
  2
  • Gerard Bolland zegt:

   Dan moet je de twitter van ‘m eens bekijken. Lig je helemaal krom van het lachen. Ome Jan kan zich beter beperken tot het reviewen van flesjes water. 😂

   3
   5
 2. Patty zegt:

  Altijd wat te zeuren, zeker als het om de Hazes clan gaat. Maar we lezen , en smullen wel van alle negatieve onzin van deze familie.
  Inclusief Monique, ook zij heeft als ex de term Bner, gecreëerd door volgers en de kruitvat.
  Hoe maf zijn wij met zijn allen , door deze mensen aandacht te geven , ze krijgen er burn outs van , moeten naar klinieken , en vinden het raar dat half Nederland ze uit kots

  2
  3
 3. Jose van den Berghe zegt:

  Roggel doet wat ze altijd al heeft gedaan ze houdt zich liggende staande en zo krijgt ze haar zin. Je moet wel een stapel handdoeken meenemen naar haar voor over haar gezicht.

  1
  0
 4. Daddy Yankee zegt:

  Jan, je bent zo enorm geobsedeerd met het corona virus dat je door de regels het bos niet meer kan zien. Theetent Roggel Hazes = horeca = dus mag afhalen. Even die fles whiskey in de ochtend dicht laten?

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.