Hoppa! Geinig voor weinig met Rosaliebeautyx

Huh? Rosaliebeautyx heet helemaal niet zo | Roddelpraat Nieuws

Attentie, hier volgt een reclameboodschap. Tot woensdag 0:00 uur kunt u voor de actieprijs van maar 1.99 een boodschap krijgen van celeb transformer Rosaliebeautyx. De kans dat je hem krijgt is niet zo heel groot aangezien wij veel klachten krijgen dat ze voor die kleine 2 euro niets krijgen. Maar als je de laatste filmpjes van Rosalie hebt gezien is dat misschien maar beter.

Nou ja, ze kan altijd nog een zangcarrière beginnen. Daar heeft ze ook echt talent in.

https://www.instagram.com/p/CcNyBlEsDlM/?utm_source=ig_web_copy_link

20 reacties op “Hoppa! Geinig voor weinig met Rosaliebeautyx

 1. Popke zegt:

  Geinig voor weinig. Mooi dan kan Dennieboy met Rosaliebeautyx gaan neukoh voor 2 eurotjes.
  Beide zijn geej, wel ff wachten tot het weekend Rosalie, Dennieboy heeft een weekendslot voor het zijn van geej. Daarnaast is Rosalie man, jong, geen tette, geen kont en langer dan hem. Die past dus precies in het Dennieprofiel. Op een succesvolle avond heren!

  7
  11
 2. Sander Schimmelpik zegt:

  ik heb nog steeds sneeuwblindheid door dat vorige filmpje toen die met een grote man aan het kussen was…

  – ik sla deze ronde even over

  2
  0
 3. Typecaster zegt:

  Hopla hupsakee! Nee. Hoppa vol uit het lichaam is lekkerder. Wel het risico dat buitenlanders je raar aankijken die het letterlijk nemen.

  1
  0
  • Echie zegt:

   Er is een hele markt voor “celebrities” die je een belletje geven tegen een financiële compensatie. Persoonlijk laat ik voor dat geld liever mijn terugtrekkende haarlijn bestrijden. Omdat dat belangrijker is voor mijn zelfbeeld. Want zo ik kijk maar anderen, zo denk ik dat anderen naar mij kijken. Dus ik vrees kaalheid. Van mijn kennis en kunde moet ik het dan ook niet hebben. Formaat en uithoudingsvermogen ook niet. Dus uiterlijk vertoon is waar ik alles op inzet.

   2
   1
 4. Sien I. Kus zegt:

  Doet Rosie ook verjaardagsbelletjes? Ik denk dat daar wel handel inzit. Een vriend laten bellen met een geinig script dat tot een ongemakkelijke situatie leidt. Dat lijkt mij wel een paar euro waard.

  4
  0
 5. Patterson zegt:

  Rosalie moet die wenkbrauw door tekenen. Unibrow is the new black. Of even naar Dennis of Donders haartranspantatie kliniek. Unibrow wordt de nieuwe ploflip.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.