Hoeveel verdient Enzo Knol nou eigenlijk?

De heilige Johannes onder de Youtubers, Enzo Knol, verdient natuurlijk stampensveel knaken met het showen van zijn onzinnige leventje aan zijn doelgroep, dat ernstig genoeg voornamelijk uit minderjarigen onder de 12 bestaat. En die ouwe lummel verdient er niet weinig mee. Maar hoe niet-weinig dan? Nou, dankzij een datalek hebben we daar nu dus een antwoord op.

Op de lijst hier beneden staan de hoogste Twitch-inkomens van Youtubers sinds 2019. En voordat je ernaar kijkt, kijk hem hierboven nou zitten, met z’n eigen neon-gekleurde merchandise aan. De kinderachtige kijkcijferkanjer heeft dus, alleen al met zijn Twitch livestreams, nu al de 55.000 euro aangetikt. En omdat hij dit jaar pas is begonnen, geldt dit voor hem vanaf januari 2021. En hij streamt slechts één keer per week. Én dit bedrag loopt nog op tot het einde van het jaar.

Zijn lieftallige broertje, Milan Knol, staat er trouwens ook op met een kleine 75.000 euro.

26 reacties op “Hoeveel verdient Enzo Knol nou eigenlijk?

 1. Dirk Hendriksz van Speltenborch zegt:

  Ja jôh.
  Al die goedgelovige kindertjes kijken allemaal naar het kanaal van Enzo Knol, ze zien de advertenties, en Kassa! voor Enzo Knol. Zo simpel is het.
  Waarom heeft niet elke Nederlander een eigen youtubekanaal waarop die elke maand z’n salaris incasseert?
  Dan kan iedereen vanuit huis werken, niemand komt meer te laat op z’n werk (want iedereen werkt thuis) en files of overvolle treinen bestaan ook niet meer.

  Mensen. Het is tijd voor de nieuwe economie!
  Iedereen een webcam en doen wat Enzo doet.

  23
  12
 2. Jan van de Roest, Alblasserwaard. zegt:

  Enzo Knol zet toevallig wel een uniek product in de markt.
  Logisch dat hij daar miljoenen mee verdient. Ik ben benieuwd wanneer hij een electrische Lamborghini gaat rijden. Als rolmodel voor de jeugd zou dat een heel goed voorbeeld zijn voor een betere wereld vind ik.

  24
  28
 3. Gasklep zegt:

  Enzo Knol maakt zijn droom waar en verkoopt geen onzin en hoeft niet op zoek naar verkoopkanalen voor zijn produkten want de verkoopkanalen zoeken hem.
  Andersom is het met de zweefteefjes Jitteke en Lieke van Lexmond die een maankalender hebben laten drukken om die via de winkeltjes van Rituals te verkopen.
  Nou snappen de mensen in nederland wel dat het een geintje is, die maankalender, maar Rituals heeft de dametjes alweer keihard gecanceld. Misschien toch maar op YouTube die onzin proberen te verkopen, alhoewel er grenzen zijn aan de onzin die je kunt verkondigen op YouTube. En daar is Enzo Knol dus wél goed bezig

  15
  1
 4. Dirk Paters zegt:

  Jan Roos is een eindbaas.
  En een gehaktbal (zo schrijf je dat) is Nederlands Cultureel Erfgoed.
  Heb jij je naam wel goed geschreven, Stefano?
  Je komt een beetje dommig over…beetje laag IQ misschien?

  12
  1
  • Rogier Smit zegt:

   Jullie zijn vergeten te melden dat Enzo Knol ook een mega contract met Twitch heeft waar hij naar verluidt honderd duizenden tot misschien miljoenen voor krijgt (doet Twitch vaker bij grote namen)

   2
   0
 5. Enzo Erkelens zegt:

  Is Enzo Knol woke?
  Enzo Knol heet gewoon Enzo Erkelens.

  Net als Virgil = Virgil van Dijk
  En Memphis = Memphis Depay

  Mja van Dijk en Erkelens tjah dat is een te Hollandse, blanke naam.
  Dan is het lastig hip en inclusief doen met je hippe inclusieve vrinden.

  Want aih aih wellicht dat er 600 jaar een Erkelens of van Dijk een slaaf heeft verhandeld. Dat kan natuurlijk niet.

  5
  1
  • Gasklep zegt:

   Scherp opgemerkt deze.
   Alle blanke Hollanders zijn schatplichtig aan de voormalige slaven uit de wingewesten van de zeven provinciën en Zeeland. En daarom moet Enzo Knol meebetalen aan het herstel van leed dat aan de opa”s en de oma’s van de kleinkinderen is aangedaan omdat hij lekker veel geld heeft en in de Bijlmer en in de buurten van Deventer en ook in Ede zitten allemaal kansloze pauperkinders die wel een zakcentje kunnen gebruiken. Utrecht die doet niet mee, die halen herstelbetalingen uit Duitsland met plofkraken en alles.
   Dus Sylvana en Wendy van Dijk en Claudia de Brey en iedereen die zakgeld nodig heeft of de keuken wil verbouwen allemaal gewoon even ‘Woke’ roepen en dikke valse beschuldigingen aan het adres van hardwerkende Nederlandse bloggers richten en het geld rolt in dikke stromen naar je toe. Not.
   😂🤣😂🤣😂🤣😂
   Maar je kan er wel van dromen.

   1
   1
 6. Melani Suikerstruik zegt:

  Eerst rimmen ouwe viespeuk, anders kom je er niet in bij mij. En niet de hele tijd gaan zitten zuipen vanavond ik wil niet dat je halverwege in slaap valt. Met een slappe.

  4
  0
 7. Geert zegt:

  Enzo verdiend idd veel geld over de rug van kleine kinderen ,maar willen de kinderen een foto doet meneer moeilijk en wil meneer privacy bla bla bla ,lekker op vakantie (tis iedereen gegunt hoor) maar dat hij maa huizen koopt op vakanties gaat en dikke auto’s rijdt heeft je te danken aan die kleine kinderen, maar zelf wil hij er niks van weten, achter de camera is het een klerelijer, (geen afgunst) maar waarheid !!! En verdien wat je verdienen kan maar ben der dan gewoon voor je fans !!! Jij wil toch bekent wezen,,,jaaa dan heb je dat dat fans op de foto willen ,en nog erger is dat loopse sproetige teefje van hem !! Myrontetje

  1
  2
  • B pils zegt:

   Jij wil toch godverdomme ook niet dat al die honderdDUIZENDEN kinderen elke dag bij je thuis langskomen. Die privacy heeft iedereen recht op. Komt hij iemand buiten tegen dan gaat hij altijd op de foto mits daar tijd voor is. Misgunner

   1
   0
 8. B pils zegt:

  De cijfers die gelekt zijn, zijn bij lange na niet alle verdiensten van deze streamers. Ze verdienrn op Twitch al meer maar De meesten hebben hiernaast nog veel meer platformen waar ze ook aan verdienen. Ik gok dat enzo al wel in die tientallen miljoenen zit.

  2
  0
  • Zorro de Zuiveraar zegt:

   Tuurlijk joh.
   Honderd miljoen minimaal.
   En elk uur komen er tienduizenden verse eurootjes bij.
   Iets waarvan jij alleen maar kan dromen.
   En dan heeft hij nog het dubbele van wat jij bijelkaar kan fantaseren…

   En over anderhalf a twee jaar heeft Enzo een miljard eurootjes, dat is een miljoen met heel veel nulletjes erachter.

   Goed hè.
   Echt jouw held.
   Super allemaal.
   En wat heb je eraan?
   Je hebt er geen ene fuck aan.
   Dus.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.