Bekende Youtubers doen Roddelpraat na

Dit wordt een beetje een raar berichtje. Kijk, deze vrolijke jongens doen de SCOOOOOP van Roddelpraat na. Nou en zou je zeggen, maar volgens de zoons van Jan zijn ze echt heel erg bekend. Dus dat is dan wel weer heel leuk. Probleem is alleen. Ik weet niet wie het zijn en kan het ook niet vinden.

Dus graag naam en rugnummer in de comments.

21 reacties op “Bekende Youtubers doen Roddelpraat na

 1. How Low Can You Go? zegt:

  Kneus #1 tegen Kneus#2:

  “Laton we Roddelpraat na gaan doen”
  Zegt Kneus #2
  ‘Don roep jij heel lang SCOOOOP an ik ga dan dom lachan’
  “Ja, Lachon man. Krijgon wij veel kijkers mee. Kijk don!”

  Jezusgodsammekraken.

  19
  2
 2. Clubber Lang zegt:

  Bekend onder 12 jarigen maakt niet bekend.
  Ik heb geen enkel idee wie dat zijn, gek genoeg wist ik hun geaardheid wel binnen een seconde.

  28
  1
 3. Scoop Nieuws zegt:

  SCOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!

  André Hazes jr. en Monique onder vuur: ‘Ze verspreiden nepnieuws!’

  André Hazes jr. en zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg worden flink onder vuur genomen door De Telegraaf. En dan niet op de pagina Privé. “Ze verspreiden nepnieuws!”

  Het lijkt erop dat André Hazes jr. en Monique Westenberg een merkwaardig spelletje aan het spelen zijn met de pers. Ze hebben een maand lang samen met hun zoontje in de Verenigde Staten gezeten en bij terugkeer ontkende Monique vorige week bij hoog en laag dat ze weer samen zijn, zoals juicekoningin Yvonne Coldeweijer beweerde.
  André en Monique

  Yvonne’s bewering werd woensdag echter ondersteund met bewijsmateriaal op de cover van weekblad Privé. Het tijdschrift heeft een tweekoppig team naar Amerika gestuurd om André en Monique te bespioneren en daar is een fotoreportage uitgekomen die weinig aan de verbeelding overlaat: de twee zijn overduidelijk weer gek op elkaar.

  Volgens kenners ontkennen André en Monique hun relatie omdat ze heel erg uitgekookt zijn: er zouden afspraken gemaakt zijn met RTL’s Videoland om het nieuws te bewaren tot de release van zijn documentaire, waar 250 duizend euro voor betaald zou zijn.
  Telegraaf kritisch

  De Telegraaf vindt het te ver gaan dat Monique keihard liegt over haar liefdesreünie. “Een team van De Telegraaf dat naar Amerika afreisde trof de twee BN’ers aan met veel mínder afstand. Om precies te zijn, in elkaars armen”, aldus de krant in een artikel dat dus níet op pagina Privé staat.

  Mediaexpert Bamber Delver wordt aan het woord gelaten door het dagblad. Zij vindt het schandelijk dat Monique denkt dat het geoorloofd is om de pers keihard voor te liegen. Zij noemt haar ontkenning ‘desinformatie, nepnieuws’.
  Nepnieuws

  Nepnieuws verspreiden is volgens Bamber een zonde. “Zorgelijk. Je belazert de lezer en kijker. Bovendien: nu is uitgekomen dat ze alweer een stelletje zijn, is de exclusiviteit eraf.”

  Tv-kenner Bert van der Veer vreest dat de geloofwaardigheid van André en Monique in het geding komt. “Zeggen dat je uit elkaar bent terwijl je bij elkaar bent, om dat feitje te bewaren voor je programma, dat is toch weer een grens voorbij. Er moet een zekere mate van geloofwaardigheid zijn.”
  Artikel

  Het Telegraaf-artikel ‘Stukgelopen relatie uitmelken terwijl die alweer gelijmd is: ’Hazesjes belazeren de lezer en de kijker’’ met als ondertitel ‘BN’ers passeren steeds vaker grens van geloofwaardigheid’

  4
  2
 4. Niet relevant voor dit volkje zegt:

  (Vlnr) Thomas Grinsven en Rutger Vink aka Furtjuh. https://www.youtube.com/c/Furtjuh/about
  Ik geloof dat Rutger V. de eerste NL youtuber was die compleet is binnengelopen. Hun content is gericht op kinderen, maar het is niet alleen commercieel: ‘moeilijker’ onderwerpen worden niet geschuwd.
  Ik geloof dat ze getrouwd zijn.

  4
  0
  • Ron Zwever zegt:

   Dus het zijn inderdaad twee pedoos met hōmō? Wat een stelletje gore vieze ransapen dan om daar mee door te gaan sinds die illegale pedovereniging Martijn is opgedoekt.

   Wie trekt aan de bel, dit moet gestopt worden!!!

   7
   7
   • Christ you’re dumb zegt:

    Beste meneer Zwerver, ik begrijp dat lezen een kunst is. Maar waar staat dat ze pedofiel zijn? Omdat ze een kinderprogramma op Youtube maken? Er maken heel veel mensen content voor kinderen op internet…

    9
    0
    • Burgerwacht zegt:

     In zoverre is het wel verdacht dat twee verlichte jongeheren zoals Thomas en Rutger ‘content’ maken die is gericht op een minderjarige doelgroep. Kinderlokkers.

     2
     6
    • Wil niks zeggen verder... zegt:

     Carlo Boszhart is er ook de fout mee ingegaan, het blijft een moeilijke combi, zwoele volwassen mannen en jeugdelijke onschuld en Carlo ging ook in de fout.

     3
     2
 5. Imam Hibaba el khamiri zegt:

  Vieze gore keutelbeukers en strontstampers en nog pedo ook. Waar is de AIDS als je het nodig hebt? Stuur ze maar naar mijn land, dan komt het helemaal goed inshalla

  1
  7
  • Jezus weer zo’n laaggeschoolde idioot zegt:

   Ziehier het bewijs dat een deel van het mannelijk intellect in de voorhuid zit. En hoeveel frustratie die half-functionerende rubberen dop oplevert.
   Beste soepjurk, leuk dat je je leven laat leiden door de sprookjes van een of andere ongeletterde geitenhoeder (Mohammed), maar doe dat inderdaad in je eigen land. Maakt dit land een stuk fijner om in te wonen.

   6
   0
 6. YouTubeSpecialist zegt:

  Nou Jan, ik zal je helpen:

  Dit zijn Furtjuh (Rutger Vink) en een of andere Thomas nog wat. 2 mannen die van de Griekse grondbeginselen zijn. (Let wel, love = love)

  Waarom ze zo bekend zijn? Geen idee, ik denk hierboven.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.