Hoe gaat het eigenlijk met Famke Louise?

famke-vibrating

Het is al een tijdje opmerkelijk stil rondom de bimbozangeres des vaderlands. Tijd voor een update!

Famke Louise, god mag weten waar ze nou precies bekend mee is geworden, kwam het afgelopen jaar niet altijd even positief in het nieuws. Om het voorzichtig te zeggen. Van coronawappie tot voorleesmoeke tot buddy van dokter Gommie, echt florissant was het allemaal niet. Op haar Insta-stories lezen we dat ze dat zelf eigenlijk ook wel vindt, en daarom een stapje terug doet om andere ambities uit te oefenen. Kortom, die zit straks achter de kassa bij de Kruidvat.

44 reacties op “Hoe gaat het eigenlijk met Famke Louise?

 1. Goed Fatsoen zegt:

  Deze smaakvolle dame is bijzonder getalenteerd. Een echte alleskunner. Een voorbeeld voor velen, wat zeg ik voor allen!
  Serieus, wat is dit dan voor een wicht?

  2
  0
 2. Wieisdemol zegt:

  Ik vind dit vreselijk voor mijzelf. Ik heb er zo moeilijk mee. Ik kis Famke elke dag. Ik zat vandaag bij de Mc Donalds en kreeg geen nigget meer door mijn keel. En vanavond heb ik de kaartavond afgezegd want het gaat ik mis Famke zo.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.