Televisie

HLF8 eindelijk toch uit de lucht na slechte kijkcijfers

HLF8 eindelijk toch uit de lucht na slechte kijkcijfers

HLF8 eindelijk toch uit de lucht na slechte kijkcijfers. Een hele tijd geleden brachten we het nieuws dat er een ander programma op die plek kwam. Talpa gaf toentertijd aan dat dit een foutje was, maar nu blijkt het tóch wel te kloppen. Vanaf 10 april neemt ‘Date Smakelijk’ de plek van HLF8 in.

‘Typefout’

In januari bleek Talpa per ongeluk te hebben verklapt dat een nieuw datingprogramma op de plek van HLF8 kwam. 24 januari brachten ze een statement naar buiten dat het om een ‘typefout’ ging. Nu blijkt dit totale onzin te zijn geweest, want het datingprogramma neemt wel degelijk de plek van HLF8 in.

HLF8 eindelijk toch uit de lucht na slechte kijkcijfers

Er is wel een klein verschil, want het leek vanaf september te worden overgenomen, maar nu blijkt dat HLF8 er 7 april al mee stopt en ‘Date Smakelijk’ op 10 april al met de eerste aflevering begint. Tina Nijkamp doet de volgende voorspelling: “Als vervangers van HLF8: Lang Leve de Liefde en Jaar van je leven van 1930 – 2030 uur ok scoren, zal Date Smakelijk komen van 18.30 – 19.30. Mocht het tegenvallen, dan alsnog van 1930 – 2030 uur.”

‘Ontzettend jammer’

Tina Nijkamp vindt dat er veel kansen voor het programma niet met beide handen zijn aangegrepen. “Heel sneu voor het team van HLF8 dat ze moeten stoppen en ontzettend jammer dat ze niet beter zijn geholpen bij de line up. Zonde.” Ze denkt zelfs dat het een succes had kunnen worden, mits de line-ups nauwkeurig werden gemaakt. Ik vraag het me af, want het was gewoon een ruk programma met weinig karakter.

Nog geen reacties