Relletjes

Het OM seponeert de aangifte tegen Johnny de Mol

UITGELEKT! De brief van Johnny de Mol’s ex-verloofde

JA HOOR! Het OM seponeert de aangifte tegen Johnny de Mol. Wat? Huh? Dit is wel weer heel erg typisch. Er zou ‘onvoldoende bewijs’ zijn. En dat terwijl er foto’s, geluidsopnames en getuigen zijn.

‘Onvoldoende bewijs’

Johnny de Mol wordt beschuldigd van de mishandeling van zijn ex-verloofde Shima Kaes. Deze mishandeling vond plaats tijdens hun relatie in 2015. De zaak wordt nu geseponeerd. En waarom? In een persbericht van het OM valt te lezen dat het ‘onderzoek niet heeft geleid tot voldoende bewijs’.

Waar er foto’s, geluidsfragmenten en verklaringen van getuigen zijn aangeleverd, vond het OM ook dit niet genoeg bewijs. Wow… Oké… Wat moet je in godsnaam dan nog meer aanleveren om een mishandeling te bewijzen?

Johnny zag de zaak al met vertrouwen tegemoet

De advocaat van Johnny, Peter Plasman, meldt dat Johnny in april zelf aan het Openbaar Ministerie gevraagd zou hebben om een strafrechtelijk onderzoek in te dienen. Dit na aanleiding van de aangiftes die zijn ex-verloofde Shima tegen hem deed.

Hij hoopt(e) met de uitslagen van het onderzoek een einde te kunnen maken aan de beschuldigingen aan zijn adres. Hij was het zat om dit steeds te moeten weerleggen. Johnny zag de uitkomst van een strafzaak al met vertrouwen tegemoet.

Johnny komt ermee weg

Hoe kan het ook anders? Het is met 1000% zekerheid te zeggen dat hij de mishandeling heeft gepleegd, maar toch weet hij er weer mee weg te komen. Wij deelden in de uitzending al eens een geluidsfragment waar de mishandeling zeer duidelijk in werd. Ook weten wij van verschillende getuigen dat vader John de Mol zeker wel mensen heeft omgekocht om een mishandeling in The Harbour Club stil te houden.

Maar goed, we zien Johnny straks weer vrolijk en totaal onschuldig op televisie verschijnen. Top. Goed gespeeld, hoor.

UPDATE: Johnny reageert

Johnny heeft gereageerd op het nieuws dat de zaak geseponeerd is. Hij zegt hierover: “Ik heb altijd vertrouwen gehad in het onderzoek en in deze uitkomst. Evengoed was het een zware tijd, dus ik ben opgelucht dat deze beslissing er nu is. Ik zal nog even de tijd nemen, en ik hou jullie op de hoogte wanneer ik welke werkzaamheden hervat. Ik wil iedereen bedanken voor de steun en lieve berichten die ik de afgelopen tijd heb mogen ontvangen.”

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties