Het nieuwe kapsel van Tukkertje Sterre

HAHAHA. Wat blijft dit toch fantastische content. Wat is er toch met dit figuur aan de hand? Nu komt dus de eerste foto van Tukkertje als Sterre online en het is hilarisch.

Dit moet nog steeds een grap zijn, want hier valt weinig serieus aan te nemen. Is het Justin Bieber of pittige Karen wat je hier probeert te creëren?

59 reacties op “Het nieuwe kapsel van Tukkertje Sterre

 1. Floris Weyers zegt:

  Even zien hoe we dit maagdelijke topic weer kunnen bevlekken in de comments, heren kom er maar in en neem geen blad voor de mond, Jan je gaat niet langs START en ontvangt geen €5.

  18
  7
 2. Amsterdam Noord zegt:

  Ik hang deze foto op het schijthuis

  Al ik ernaar kijk loopt de reuzel zo uit m’n reet.

  Het is toch godver een aanfluiting voor de dragqueen community dat zo’n mafklapper op de aarde loopt

  16
  2
 3. Jan Roos is een hypocriete zak en een geylpijp zegt:

  Je kunt topics plaatsen en je haat blijven verspreiden Jan Roos
  Maar je gaat bloeden, heel erg bloeden minne smeerpijp, je wordt geschiedenis bolle flikker

  3
  48
  • Positieve dingen van ome Jan (1) zegt:

   De artikelen van vandaag zijn geplaatst door Dennis, omdat ome Jan even andere dingen aan z’n hoofd heeft.

   Maar probeer ook eens aan de positieve dingen te denken van ome Jan,

   3
   12
   • Jaap zonder nek zegt:

    Het zou kunnen, want Jan schrijft al sinds zijn vakantie niet meer. Maar ik denk niet dat Dennis zoveel woorden achter elkaar foutloos kan schrijven. Ik denk dat een slechtbetaalde freelancer Mediacourant en Instagram voor hen overschrijft.

    7
    4
   • Grrrr zegt:

    Hey bedankt mannen, doordat jullie tussen mijn berichten gaan lopen klieren (want in één keer zo’n lang bericht plaatsen kan niet meer), wordt het punt niet echt duidelijk voor 010, en komen we nooit van dat haat gezeik af. Echt 👍

    0
    7
  • Positieve dingen van ome Jan (2) zegt:

   zoals die b.v. door z’n kinderen iedere dame om zijn vinger kan winden. De onvergetelijke ervaring die die dames bied als ze op zijn gezicht gaan zitten.

   Enzovoorts.

   5
   2
 4. Prof. Dr. Größschwanz zegt:

  Tukkertje heeft potentie, lipjes even opspuiten, laserbehandeling, geil make-upje op, buttlift, borstvergroting, denk dat Dennis het daarna wel een keer aandurft.

  12
  1
 5. Santéboy zegt:

  Ondertussen gaat Jan vreemd en is Dennis van de herenliefde. Is dit nu het beste waar je over kon schrijven? Schrijf nou eens een stuk hoe en waar je je partner allemaal bedrogen hebt, dat is nieuwswaardig.

  8
  10
  • Inzake de smeerpijp zegt:

   Jan Roos de grootste idioot ooit uit omroepland, Grote bek, schuinsmarcheerder, volgevroten obesitas clown, leugenaar, vals lachje, kalend varken, dubbel strafblad kindermishandeling, steeldief van juice, bedelaar

   1
   12
   • Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

    Vooruit ik zal een keer iets goeds zeggen over Jan Roos: hij is geen pedofiel. Maar daar is alles dan ook wel mee gezegd.

    1
    7
 6. De moeder van Jan Roos zegt:

  toen ik jan uit mijn zilte slee moest persen bleef het jong ondanks de wildwaterbaan van pies, slijm en bloed zich vastklampen aan mama’s kellit met zijn mondje. Toen wist ik dat ik een beffert had gebaard

  2
  4
 7. Sonja zegt:

  Roos, hee vieze vreemdganger, als je dit nog leest voor je gaat slapen of weer in een coma raakt door de alcohol, vele vele mensen haten je zure om geld bedelende lapzwans. Nou slaap lekker Janus en liefst morgen niet meer wakker worden.

  2
  6
 8. Biggo zegt:

  Tukkertje zou gecast moeten worden in een Zombiefilm. Als figurant uiteraard. Zal zeker aangenomen worden. Is al hersendood en die klus van hem heeft geen smink nodig. Wellicht ruikt ie ook al verrot.

  2
  0
 9. Sem van Dijk/1 zegt:

  Alle transgenders doen het voor de aandacht. Omdat het gewoon makkelijk scoren is. “Ik ben een tranny” ‘och wat goed en wat ben je sterk en wat knap dat je zo voor jezelf uit kan komen zeg! Wat geweldig!’.

  10
  0
  • Sem van Dijk/2 zegt:

   Het is ziekelijk hoe die mensen zo verslaafd zijn aan aandacht dat ze steeds weer iets nieuws verzinnen. Opeens hun haar een gekke kleur, protesteren tegen racisme, milieuvervuiling, ga zo maar door.

   8
   0
   • Sem van Dijk/3 zegt:

    Dan krijg je dat hele BLM gezeik. Vervolgens is het niet meer een vrouw/man in het “verkeeeerde lichaam” maar een nonbinary, they them his hers she him. Ze blijven het wel verzinnen zo lang ze maar aandacht krijgen.

    9
    1
 10. Steen zegt:

  TUKKER STERRE IS HOOOOMOOOO, TUKKER STERRE IS HOOOOMOOOOOO!!!!! Maar zo wil hij niet genoemd worden dus nu is hij geboren in een verkeerd lichaam en wil die vrouw zijn, waarna hij voluit genomen word door een man.

  2
  0
 11. Jan "Grab them by the Pussy' Horny Bok Roos zegt:

  Jantje wakker worden! En naar mediacourant gaan en alle artikelen kopieren… Dan om een uurtje of 11 het eerste pilsje weer open met een portie frikandellen.. Fijne dag geile bok

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.