SCOOOPP!! De eerste (live) beelden van Tukkertje Sterre

Tukkertje Sterre ging live en showde hier zijn/haar/hen prachtige roze pruik.

Schijnbaar is de andere pruik door iemand stuk gemaakt, dus dat is wel jammer, maar dit beeld stelt natuurkijk sowieso teleur.

Je zou denken dat tukker het IQ niet heeft om zo’n fantastisch goed uitgewerkte grap op touw te zetten, maar toch lijkt het hier weer sterk op een grap.

Welk varken we op de achtergrond horen gillen weten wij ook niet, maar dat houden we ook graag zo.

34 reacties op “SCOOOPP!! De eerste (live) beelden van Tukkertje Sterre

 1. Heel veel sterkte zegt:

  Als jij tegen je vrienden had gezegd, dat ze hier gewoon geen aandacht aan hadden moeten besteden. Als je vrienden en schoonfamilie haar niet voor geurende je weet wel hadden uitgemaakt, had al deze ellende zeer waarschijnlijk niet plaatsgevonden.

  2
  0
 2. Bizzey zegt:

  Liever Sterre,
  Ik wil je graag in je anjer neuqen.
  Wil jij dan wel met je handen je billen spreiden? Ik ben bang dat ik hem er anders niet in krijg.
  Tot snel.

  X-je, Bizzey

  13
  3
 3. Paard zegt:

  Haha Tukkertje is nu net gewoon die vetzak genaamd King uit de film No Escape (1994). Je kent hem wel. Die vetzak die onder een hoedje speelt met de vijand.

  1
  1
  • Ramin Rz zegt:

   En kun jij een beetje rimmen? Lekker doelloos ben je, de hele dag allerlei kutberichten over Jan schrijven, Jan is tenminste niet voor één gat te vangen. 😘

   10
   1
 4. SCOOOOOOOPPPPPPPPP zegt:

  Jan Roos schijnt gespot bij de Gall & Gall, stevig ruzie makend omdat de rolluiken net naar beneden gingen en het varken zijn rantsoen nog moest halen. 112 werd gebeld en het schijnt dat Roos voor verhoor mee moest

  8
  10
 5. WIA de world zegt:

  Het begint al aardig op een frauw te lijken. Een paar grote gaten in de handen ontbreken nog. Wat zanglessen en het kan zo op de bank bij Jan Smet.

  1
  1
 6. ULTRAS VAK-P zegt:

  Sterre is echt een voorbeeld voor ons allemaal in de harde kern van FC Twente wij zitten er ook aan te denken om ons supportershome om te bouwen naar lhbti+ bar en vinden dat onze trots FCT voortaan in het roze moet spelen

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.