Het moederschap valt Kim Feenstra zwaar

Kim-Feenstra

De persoon waarvan Jan Roos het zo leuk vindt om impressies van te doen heeft een veel te lange boodschap op Instagram. Het moederschap valt Kim Feenstra zwaar.

Kimmie begint haar verhaal op Instagram met: “Brooklyn heeft regenlaarsjes. Grijze. Hij wil ze elke dag aan. Ik moedig hem aan om zelf keuzes te leren maken dus ik geef hem elke dag een aantal opties van schoenen waar hij uit kan kiezen om te dragen. Maar de regenlaarsjes zijn geen keus. Dat is een moet.” God, weer zo’n trend van tegenwoordig waarbij kinderen hun eigen kleding uitkiezen. Fan-tas-tisch.

Dan volgt er een reclame voor de Zeeman waarbij Kim vertelt dat Brooklyn BABY Taylor een paar roze regenlaarzen zag en zei: “Wauwww! Pet koewl! (wauw, vet cool)”. Iemand moet overigens wel even aan mij uitleggen hoe het kan dat Kim dit verstaan heeft, maar dat ter zijde.

Ze vervolgt haar verhaal: “Ondertussen was mijn kind onderin in een kledingbak gaan liggen tussen poncho’s en regenlaarzen. Met 2 knal roze laarsjes verkeerd om aan. Toen ik hem eruit wilde halen kreeg hij bijna een mental breakdown wat gepaard ging met een hoop gedoe en geschreeuw jegens mij. Neeeeeeee!!! Jij niettttttt! gilde hij.” Oh, jeetje, hier komt de climax van het verhaal.

Ook bij de kassa bleek hij moord en brand uit te slaan en zelf bij het binnenkomen van de auto bleef verzet. Pfoe, wat heeft Kim het zwaar. “Toen ik me rot schrok van de radio die op volume 22 papagaaitje leef je nog? eruit knalde van Juf Roos, dacht ik een paar seconden aan mijn jonge 30tiger jaren toen ik nog in Miami woonde en genoot van de sexy lifestyle die ik daar had”, aldus Kim.

“Ik slaakte een zucht van ontspanning toen we weg reden en het achterin kalm werd. Rust. We waren al even op de weg toen ik een klein stemmetje plots hoorde: ‘Af joee mama!’ (love you mama) het raakte me diep en het was het allermooiste wat iemand ooit tegen me zei”, vervolgt ze. Ach, ik heb tranen in m’n ogen inmiddels. Al moet ik zeggen dat ik wederom niet begrijp hoe het kan dat ze dit van achterin de auto verstaan heeft, maar goed.

Bedankt voor het delen van dit uiterst kwetsbare verhaal, Kim.

https://www.instagram.com/p/Ci4eJj8s5sM/?utm_source=ig_web_copy_link