Kim Feenstra: “Nederland is pedostaat aan het worden”

Na alle verschrikkelijk gebeurtenissen met smeerlappen, met als laatste dieptepunt de moord op de 9-jarige Gino door een pedo, is het mooi geweest volgens model Kim Feenstra. Ze is er helemaal klaar mee dat pedo’s in Nederland steeds weer nieuwe kansen krijgen en dat daardoor steeds weer nieuwe slachtoffers vallen. Ze is samen met politieke partij BVNL een petitie begonnen om die goorlappen beter te monitoren.

Dat is zeker niet tegen dovemansoren gesproken, want Roddelpraat steunt Kim volledig. Hieronder vertelt ze hoe en wat en daar neemt ze nogal de tijd voor.

27 reacties op “Kim Feenstra: “Nederland is pedostaat aan het worden”

  • Tjah zegt:

   Wat heeft het voor zin om zedendelinquenten beter te gaan monitoren als er fopstraffen worden uitgedeeld door D66 rechters?

   Als ik GS mag geloven heeft Donny Marwa op 12 jarige leeftijd al meerdere kinderen misbruikt bij de gastouderopvang van zijn pleegmoeder. Op 17 jarige leeftijd vervolgens nog 2 jongetjes mishandeld en misbruikt. Waarna nu op 22 jarige leeftijd blijkbaar Gino maar de sjaak moest zijn.

   Ja wat wil je dan? Professionals laten hem vervolgens weer gaan en vinden het raar dat hij weer toeslaat?
   Laat me niet lachen.

   40
   0
  • judgedred zegt:

   Schijnheilig wijf,
   je wilt hiermee makkelijk scoren want je hebt nog nooit eerder wat hierover gezegd , net als niet over die pedo en misbruik bnn’ers van the Voice en al die anderen vieze vuile smerige bnn’ers die zich hieraan schuldig maken en vriendjes van je zijn.
   Er is maar één oplossing voor dit soort gasten en dat is de doodstraf als je aan kinderen komt maar dat doen ze niet want ze maken zichzelf ook schuldig hieraan…

   9
   5
 1. Harold Spijker zegt:

  Wat erg dat ze zo een enorm groot zwaar hoofd heeft. Met haar handje houdt ze haar hoofd nog maar nét overeind want het dunne nekje van Kim kan het niet torsen.

  En verder: Open deur.
  Als je niet tegen pedo’s bent dan ben je ziek. Het OM doet al onderzoek naar de monitoring van die viespeuken dus om daar nou als een hitsig modelletje tegenaan te gaan zitten keffen is imho een overbodig gebeuren.

  12
  9
    • Inspector Morsdeaud zegt:

     Over dom gesproken.
     Jouw spellingscontrôle werkt niet terwijl zijn vaccinatie klaarblijkelijk wel werkt. Ben je zelf wel gevaccineerd Barry en zit je voor de vorm mee te huilen met de wolven in het bos. Verdacht mannetje ben je…

     1
     14
     • Inspector morsvloer zegt:

      Morsdeaud zijn reactie is zo slecht, en zo ondoordacht, dat Linda de Mol deze geeneens kan plaatsen in de Linda. Wat inspecteer je eigenlijk? Je eigen frustratie? Doe er iets mee val anderen niet lastig met je onzin.

      5
      1
 2. Reactionair zegt:

  In een normaal land zouden kindermisbruikers/moordenaars mentaal en fysiek helemaal vernietigd worden gevolgd door publiekelijke ophanging.

  In de openbare inrichting Nederland daarintegen, waar het eeuwig Sesamstraat is in de hoofden van ‘deskundigen’, worden dit soort psychopaten na een tijdje weer losgelaten op de bevolking.
  HBO-vrouwtjes geloven namelijk niet dat intrinsiek slechte mensen bestaan.

  18
  1
 3. A.L. zegt:

  Als Roddelpraat haar steunt..hoe kan het dan dat pedofiel Gordon Steven Piemelboy hier de hele dag kan reaguren onder allerlei nicknames?

  6
  2
  • A.L. zegt:

   Maar ik loop maar wat te roepen met m’n pedo obsessie, want ik kan hier geen bewijzen voor leveren.

   En nu ga ik zo weer naar het postsorteercentrum om voor het minimumloon te gaan werken.

   5
   2
 4. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  En Kim zelf, die wordt met de dag leuker. Goed van haar dat ze zo uitgesproken voor haar mening durft uit te komen, daar kunnen er nog veel een voorbeeld aan nemen. Ik kan mij die artiesten nog herinneren die zich voor 20.000 positief over die vaccinatie uitspraken in de media.

  17
  3
 5. Plotseling zegt:

  Hou toch op met die Kim Feenstra ze roept maar wat in de woestijn .je moet is weten wat zei allemaal gedaan heeft ouwe drugsgebruikers ik ben zeker tegen de doodstraf .maar die Kim pfff ze loopt ook op het eind van haar carrière. Ze krijgt niks voor elkaar omdat ze niet weet hoe het zit in Nederland daar lopen heel en heel veel viezerikken vooral in de politiek daar komt Kim niét.

  7
  14
 6. NietHandig zegt:

  Ik als brooklyn nets fan (nba team) neem afstand van deze tuthoela. Ze heeft waarschijnlijk nog nooit een basketball wedstrijd gezien buiten de LA Lakers, want dat is het Paris Saint Germain van de basketball..

  4
  5
 7. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Meisje van de straat heeft University of Life doorlopen. Kim is alles behalve dom, heerlijk als iemand zo recht voor de raap is. Wat ze heeft doorstaan en allemaal heeft meegemaakt en dan zo in het leven staan, pareltje!

  7
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.