Het gaat niet goed met de vriendin van Dennis Schouten

Het gaat niet goed met de vriendin van Dennis Schouten

Het gaat niet goed met de vriendin van Dennis Schouten. Oh, nee! Wat is er aan de hand? Dennis deelt een video van haar in zijn verhaal op Instagram. Hij schrijft er zelf bij ‘Romee is bezeten’ en dat kunnen we bij het zien van de beelden ook niet ontkennen. Het ziet er niet goed uit.

Het gaat niet goed met de vriendin van Dennis Schouten

Romée ziet er inderdaad uit alsof ze bezeten is. En dat is ook niet heel erg gek, want ze zit momenteel op de zaterdagavond thuis opgesloten met een vent met een bebloed waterhoofd. Zij had gisteravond ook wel graag uit willen gaan en kunnen genieten van 17-jarigen, maar dat mocht helaas niet baten.

Aan huis gekluisterd

Dennieboy mag namelijk een week lang de deur niet uit nadat hij voor de tweede keer een haartransplantatie heeft gedaan. Nu is zijn hoofd opgezwollen en zitten er eigenlijk allemaal wondjes op. Hoe aantrekkelijk om daar op de zaterdagavond naast te mogen zitten. Wat er precies met Romée aan de hand is, is niet bekend. Het enige wat wij zeggen is: wij begrijpen die meid wel. Een medium is niet eens nodig. Bekijk onder het aritkel de beelden.

Voor degene die zich trouwens afvraagt of Romée ook van minderjarigen houdt (zoals hierboven genoemde 17-jarigen): eerder ging ze vreemd met iemand van die leeftijd. Maar wees gerust: de twee hebben het samen goed uitgezocht en ze zijn sterker dan ooit. Ze zijn tenslotte uit hetzelfde hout gesneden en daarom perfect voor elkaar.