Dennis Schouten zegt vaarwel tegen de kogelvrije kuif

Dennis Schouten zegt vaarwel tegen de kogelvrije kuif

Onze eigen Dennieboy heeft weer een bezoekje gebracht aan de Zantman Kliniek. Dennis Schouten zegt vaarwel tegen de kogelvrije kuif. Beetje bij beetje verdwijnt het iconische kapsel als sneeuw voor de zon. Dat betekent een zwarte bladzijde in de geschiedenisboeken, maar Dennis is er zelf hartstikke blij mee.

Dennis Schouten zegt vaarwel tegen de kogelvrije kuif

Dennis pleegde eerder al een bezoekje aan de kliniek, omdat hij anders veel sneller last krijgt van een kale kop. Schijnbaar was het hard nodig om nog zo’n bezoekje te plegen. Stiekem vinden wij het hartstikke jammer dat zijn iconische kuif uit het straatbeeld gaat verdwijnen, maar Dennis is een gelukkig man. Nu hoeft hij hopelijk ook geen pillen meer te slikken die een Waylon-probleem veroorzaken.

Wat nu?

En wat gebeurt er vervolgens? Nu zitten er allemaal bloedende gaatjes op zijn hoofd en lijkt hij wel een pop uit een horrorfilm. Wie mooi wil zijn, moet … eerst heel erg lelijk worden? Is dat het spreekwoord? En fin, nu mag Dennis een week lang het huis niet uit. En dat is maar beter ook, want hij zou de mensen een hartverzakking laten oplopen.

Het is maar hopen dat hij nu niet last krijgt van een tia, want zo in het ziekenhuis liggen wil je ook niet. Maar alle gekheid op een stokje: fijn dat je goed uit de operatie bent gekomen! Veel beterschap gewenst en we zien je prachtige lokken straks met plezier tegemoet! Die minderjarige meisjes zijn straks niet meer van je af te slaan.