Henny Huisman woest op Wilfred Genee

De TV-persoonlijkheid uit het jaar kruik is pislink op radio Veronica-presentator Wilfred Genee. Huisman komt geregeld in het programma van Wilfred om moppen te vertellen die men zelfs in 1950 niet leuk zouden vinden. Ook is Henny vaak loslippig bij VI Radio over andere BN’ers. Zo vertelde hij als één van de eerste dat Marco Borsato hem in alles met een hartslag propte tijdens zijn huwelijk met Leontien. Ook kwam de man die de soundmixshow heeft verzonnen met het verhaal over dat de man die de soundmixshow heeft gewonnen zijn geslacht in zangeres Maan zou hebben gestoken.

Marco ontkent

Borsato ontkende dat hij zijn pupil heeft aangeduwd in het minst kritische interview van de eeuw met Linda de Mol. Het doen van Jan’s oude oppasmeisje Maan werd zo stellig door de zanger naar het rijk der fabelen verwezen dat het wel lulkoek moet zijn. Wilfred Genee vroeg dus aan Henny hoe dat zat, maar die wilde er niks meer over zeggen. Beetje flauw natuurlijk. Eerst roepen met wie Marco ligt te meppen en dan opeens heel kwaad worden en er niet meer over willen praten.

Henny kwaad

Wilfred vroeg aan hem: “Je bent boos. Ik hoor het aan je: je bent boos.” Henny reageerde: “Nee, maar voordat ik gebeld word dacht ik: als hij maar niet wéér begint over Marco Borsato.” Ja hè hè, je komt zelf met die scoop en Marco ontkent het. Natuurlijk wordt er dan naar gevraagd. Henny is dus nu kwaad op Wilfred. Marco is boos op Henny. Wilfred is boos op Dennis. En Dennis luistert graag naar Marco. Zo is de cirkel weer rond. Samenvattend: Marco is nog steeds een viespeuk, Henny een laffe bejaarde en Maan weer het onschuldige meisje waar Jan zo blij mee was als oppas.

12 reacties op “Henny Huisman woest op Wilfred Genee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.