Henny Huisman: Ik vind Gordon gewoon een l*l

Henny-Gordon

Nu moet ik even uitleggen wie Henny Huisman is. Dat is een bejaarde man die er nog steeds geen vrede mee heeft dat ie niet meer op de tv komt. Huisman was namelijk vroeger een van de allergrootste op de buis. Alleen niemand kijkt meer naar de televisie en op een zeventiger met geverfd haar zit helemaal niemand te wachten. Maar daar gaat het nu even niet over. Henny vertelt in roddelblad de Story wat hij van Gordon vindt. En dat willen we jullie niet onthouden.

“Wie ik echt onbetrouwbaar vind, is Gordon. Ik mocht optreden bij De Toppers en Gordon was een en al vriendelijkheid. Dat vond ik leuk, totdat hij een paar dagen later op de radio over mij sprak als ‘die bultrug’. Daar kan ik slecht tegen.” Kijk eens aan. De ware aard van Goor. “In iemands gezicht aardig doen en daarna zo uithalen. Dan ben je heel onbetrouwbaar. Ik snap ook wel dat hij met iedereen ruzie heeft.”

Dat is natuurlijk helemaal waar. Gordon heeft met iedereen ruzie omdat hij een stinkkarakter heeft. Alleen Henny Huisman zegt dat net ff beter. “Ik vind Gordon gewoon een l*l. Ik vind hem gewoon heel onaardig.”